cum merge site-ul ?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
am studiat problema si intradevar forumul lucreaza foarte greu pe perioada programului de lucru,de pe la 10 am pana pe la 16-17.probabil fiind accesat de foarte multe persoane simultan,persoane care au net numai la job,serverul nu duce cum trebuie.tre sa vorbesti cu cei care se ocupa de hosting.exista vreo limitare a accesarilor simultane?nu au magistrala?au HDD-uri obosite?danr scrie:de cand se intampla treaba asta ?
de exemplu la ora asta merge ca glontzul,pe la pranz(vorba lui Tudor) renuntzam si eu la citit postari ca dura pana la 3-5 min sa incarce o pagina,pe cand alte site-uri incarcau ca vantul.
initial am crezut ca am eu o problema cu porturile...

Michael va recomanda Regulamentul forumului
adevarul ca si eu cat sunt la birou(noptile,in special) tin o geana pe rapitori ,dar asta nu inseamna ca serverul sa nu duca...
de exemplu,acum,desi mere ca glontzul,iar nu-mi vin notificari pe mail,exact ca si aseara,problemele deja devin constante.
de exemplu,acum,desi mere ca glontzul,iar nu-mi vin notificari pe mail,exact ca si aseara,problemele deja devin constante.

Michael va recomanda Regulamentul forumului
Eu tin o geana pe 4 siteuri aproape in permanenta. Pe primul sunt si proprietar si administrator, altul este rapitori, si mai sint doua unde pot sa-mi dau cu parerea si despre ce trebuie facut sau nu.
Rezultat : am in birou doua PC-uri si un Mac numai pentru mine. Mac-ul e bun cand imi trimite cineva cate un cadou sub forma de virus. Hi, hi, il doare in spate.
Tudor
Rezultat : am in birou doua PC-uri si un Mac numai pentru mine. Mac-ul e bun cand imi trimite cineva cate un cadou sub forma de virus. Hi, hi, il doare in spate.
Tudor
site-ul este tinut acum de www.gazduire.ro
exista acolo un test de viteza, si da bine
inca o chestie, magazinul online face parte din rapitori.ro, deci ar trebui sa mearga la fel de bine sau prost
cum vi se pare ca merge magazinul versus forum ?
exista acolo un test de viteza, si da bine
inca o chestie, magazinul online face parte din rapitori.ro, deci ar trebui sa mearga la fel de bine sau prost
cum vi se pare ca merge magazinul versus forum ?