cum merge site-ul ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
alexc
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de alexc » 10 Mar 2008, 14:44

Nu merge. Am instalat Mozilla din nou, am incercat si in explorer; nu merge si gata. :cry: Ma apuc de crap, asta este :P

bad wolf
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de bad wolf » 10 Mar 2008, 15:31

Am si eu o intrebare in legatura cu galeria de poze,
cu ceva timp in urma daca vizitai galeria generala puteai sa vizualizezi pozele in ordinea in care au fost introduse de la cele mai recente pana la primele introduse, acum vezi ultimele 16 poze si atat, daca vrei sa mai vezi si alte poze tre sa intri pe fiecare specie, nu se poate remedia aceasta problema ?
Daca nu intri 2-3 zile, te trezesti cu un snop de poze noi, nu le mai vezi pe cele vechi si iti dai seama ca mai sunt si alte poze noi, atunci nu-ti ramane decat sa cauti in fiecare sectiune de la galerie sa vezi daca au mai aparut poze noi, cand o sa inceapa sa prinda lumea peste si sa bage poze cu capturi o sa cam pierd ceva poze :?

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 10 Mar 2008, 20:09

din cate stiu eu,dintotdeauna in galeria generala de poze,cele care ieseau din pagina principala a galeriei dupa sistemul FIFO,erau sortate apoi pe specii/categorii.
Michael va recomanda Regulamentul forumului

bad wolf
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de bad wolf » 10 Mar 2008, 21:13

chiar daca nu m-am inscris de foarte mult timp pe site, intru pe rapitori de ceva timp, si pot sa-ti spun sigur ca e asa cum spun eu (nu imi face imaginatia feste nici macar dupa vreo 2 beri :lol: ), poate tu nu ai intrat prea des la galeria foto, modificarea sa produs dupa ce s-au facut ceva modificari la site acum un an sau poate mai putin, chestia asta o stiu sigur pentru ca deseori intram sa vad ce sa mai prins, le aratam colegilor de la lucru cate un peste si ieseam.

alexc
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de alexc » 12 Iun 2008, 08:33

La mine optiunea "autentificare permanenta" nu functioneaza. Si in plus chiar daca ma autentific nu imi apar mesajele noi. E destul de greu sa caut in toate topicurile pentru mesajele noi. Nu inteleg ce sa intampla. Am incercat si in Explorer, am reinstalat Mozilla, degeaba. A mai patit cineva asa? Aveti vreo idee de ce se intampla asa?

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 12 Iun 2008, 09:07

bad wolf, nici eu nu-ami aduc aminte sa fie cum zici tu.
chestia cu navigarea in pagini e valabila doar cand intri pe categorii(specii) nu la "ultimele adaugate" sa zic asa :)
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

adrian25
senior
senior

Mesaj de adrian25 » 12 Iun 2008, 11:53

pentru alexc, incearca sa raspunzi la un mesaj fara sa te autentifici, nu o sa mearga iar atunci o sa-ti apara casuta cu autentifica-ma automat la fiecare vizita care trebuie bifata, daca nu merge nicic asa, nu e de la browser, e alceva dar nush exact ce.....

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 12 Iun 2008, 12:18

alexc scrie:La mine optiunea "autentificare permanenta" nu functioneaza. Si in plus chiar daca ma autentific nu imi apar mesajele noi. E destul de greu sa caut in toate topicurile pentru mesajele noi. Nu inteleg ce sa intampla. Am incercat si in Explorer, am reinstalat Mozilla, degeaba. A mai patit cineva asa? Aveti vreo idee de ce se intampla asa?
daca navighezi prin proxy care nu accepta coockies sau browserul e setat sa nu accepte coockies, vei fi nevoit in permanenta sa te autentifici....uneori nu vei reusi nici asta.
coockies-urile care se incarca in browser sunt cele care "tin minte" toate detaliile tale, in sensul bun sau rau pe parcursul navigarii tale pe net.
recomand setarea tools/options/privacy/coockies/accept coockies from sites, keep them until i close firefox.

bineinteles, folosesc firefox.
Michael va recomanda Regulamentul forumului

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 12 Iun 2008, 12:53

la mine e totul bine si nu sunt probleme, unde ma plang? :D
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 12 Iun 2008, 13:40

plage-te la OPC ca nu ti se ofera un serviciu prin care sa te poti plage ca totul merge bine :lol:
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

Scrie răspuns