cum merge site-ul ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
mihali
veteran
veteran

Mesaj de mihali » 01 Iun 2007, 09:30

vanatoruldepesti scrie:Incarca foarte, foarte greu si din cand in cand, atunci cand dau click pe "trimite" la mesaje de genul acesta, se face ca incarca si apoi ramane pagina incremenita. Ii dau inca o data "trimite" si cand ma uit pe topic, mesajul apare de doua ori. Daca o sa urmariti prin topicuri, cam in aceleasi zile s-a intamplat chestia asta la mai multi.
Eu ii dau " trimite" si imi sterge tot ce am scris cerandu-mi din nou parola.

zeff
junior
junior

Mesaj de zeff » 01 Iun 2007, 11:28

In general merge bine.
Am o nedumeririe in legatura in cazul subiectelor cu multe pagini si care sunt numerotate de exemplu: 1,2,3.......31,32,33.Daca vreau sa citesc doar pagina (sa zicem) 18 (care nu este afisata) ,cum fac?....nu am reusit decat citindu-le pe rand .

zvic
veteran
veteran

Mesaj de zvic » 01 Iun 2007, 13:29

Pai ai putea modifica ultimul numar de la adresa, aia din cate stiu eu e numarul de mesaje din topicul respectiv.

Exemplu: pe acest topic sunt 8 pagini, inainte de postarea mea adresa aparea asa:
http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic. ... &start=140
Daca stergi 140 si scrii in loc 70 ar trebui sa te duca undeva la mijlocul topicului, de acolo poti naviga iar de pe numarul paginii in sus si in jos.

zeff
junior
junior

Mesaj de zeff » 01 Iun 2007, 14:13

zvic scrie:Pai ai putea modifica ultimul numar de la adresa, aia din cate stiu eu e numarul de mesaje din topicul respectiv.

Exemplu: pe acest topic sunt 8 pagini, inainte de postarea mea adresa aparea asa:
Daca stergi 140 si scrii in loc 70 ar trebui sa te duca undeva la mijlocul topicului, de acolo poti naviga iar de pe numarul paginii in sus si in jos.
Eu ma refer la numarul paginii atunci cand acesta este format din [.....]
adica 1,2,3.........31,32,33. Deci pagina 18 nu apare ca fiind scrisa.Nu am posibilitatea de a selecta pagina dorita asa cum am de exemplu pe forumul de la softpedia.

Cucu Ionel
senior
senior

Mesaj de Cucu Ionel » 01 Iun 2007, 14:40

Ieri nu m-am putut conecta. :evil:
Fir intins tuturor celor ce-si doresc acest lucru!

Andrei
veteran
veteran

Mesaj de Andrei » 01 Iun 2007, 18:01

Daca intru direct la album, nu ma mai logheaza automat. Daca de acolo ii dau pe o poza rating ma baga la forum si ma si logheaza automat. :? Dup-aia merge normal. Asta e singura problema...REPET :intru direct pe album, nu ma logheaza automat. Tre sa dau rating la una din poze sa ma logheze automat si ma baga direct pe forum in loc sa ma bage la rating. :roll:

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 01 Iun 2007, 18:05

Andrei scrie:Daca intru direct la album, nu ma mai logheaza automat. Daca de acolo ii dau pe o poza rating ma baga la forum si ma si logheaza automat. :? Dup-aia merge normal. Asta e singura problema...REPET :intru direct pe album, nu ma logheaza automat. Tre sa dau rating la una din poze sa ma logheze automat si ma baga direct pe forum in loc sa ma bage la rating. :roll:
da shi mai , esti vedeta de vrei logare automata :twisted: iote nu mai intra direct pe albun, treci prin forum ca sa ajungi la album :lol: :P

Andrei
veteran
veteran

Mesaj de Andrei » 01 Iun 2007, 18:07

lol consider ca e o problema legata de mutarea pe alt server....acu am vazut topicul asta....

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 01 Iun 2007, 18:13

zvic scrie:Pai ai putea modifica ultimul numar de la adresa, aia din cate stiu eu e numarul de mesaje din topicul respectiv.

140 inseamna cate mesaje au fo scrise in topicu acesta...acum sunt mai multe :lol: daca dai 70 in loc de 140 te duce la mesajul 70 , dar daca primele 5 mesaje au fost niste povesti de cate 3 pajini fiecare e posibil sa nu ajungi la pajina de mijloc a topicului ci undeva in treimea superioara :lol:

dar e buna intrebarea cum poti ajunge la pagina 18 din 40 fara a trece din pagina in pagina ... si inca una .... cum dreq caut un user din lista aia imensa , mergea un motor de cautare la pagina cu useri :wink:

zvic
veteran
veteran

Mesaj de zvic » 02 Iun 2007, 05:15

poate ca nu ajungi chiar la mijloc dar ai scutit o gramada de clicuri, la numarul paginilor deja esti in zona care te intereseaza. Eu asa fac si merge.

Cred ca numarul ala este de fapt numarul primului mesaj de pe pagina respectiva, acuma dupa nustiucate mesaje apare acolo tot numarul 140.

Scrie răspuns