Criza mare
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- wilddanube
- veteran
Criza mare
Nu pot sa nu remarc ca in ultima perioada 90 % dintre postari sunt despre vanzari. Ne vindem lansete, truse, mulinete, table, voblere, etc.
Prea putin mai vorbim de pescuit si prea putini (am vazut in Delta anul acesta) il mai practicam.
Trist
Prea putin mai vorbim de pescuit si prea putini (am vazut in Delta anul acesta) il mai practicam.
Trist
www.wilddanube.ro
wilddanube
EU anul asta am fost prima data in Delta Dunarii.
La ce preturi si modul in care esti tratat pe banul tau,eu unul nu o sa mai merg prea curand.Am avut experienta extrem de neplacuta cu gazda la care ne-am cazat.Preturi,cat poate atata ia dupa tine.Jenant pentru conditiile oferite si de nesimtirea unora.1 zi de Delta Dunarii am stat 3 zile la Marea Neagra!
EU anul asta am fost prima data in Delta Dunarii.
La ce preturi si modul in care esti tratat pe banul tau,eu unul nu o sa mai merg prea curand.Am avut experienta extrem de neplacuta cu gazda la care ne-am cazat.Preturi,cat poate atata ia dupa tine.Jenant pentru conditiile oferite si de nesimtirea unora.1 zi de Delta Dunarii am stat 3 zile la Marea Neagra!

Re: Criza mare
Se intampla peste tot , o fost un bum initial si acuma multi s-au plictisit !wilddanube scrie:Nu pot sa nu remarc ca in ultima perioada 90 % dintre postari sunt despre vanzari. Ne vindem lansete, truse, mulinete, table, voblere, etc.
Trist
Se bate apa-n piua pe chestii tehnice , o gramada de amanunte , gadgeturi , hightech,si se vorbeste mai putin despre pescuit in sine !
Si pe aici unde-s io ii la fel . O gramada din astia noi is doba de info tehnice , insa cand te intilnesti cu ei pe mal ii jale , majoritatea stiu mai mult despre echipament decat despre peste in sine !
Cel mai tare o fost un caz acum 2 ani . La un moment dat primesc un mail de la unu cu magazin , sa alcatuim un catalog aproximativ , numai naluci , numa JDM . Printre astia 3-4 care eram ,s-o strecurat unu era varza ca pescar , o medie de 4 pesti pe an , da pe net era foarte harnic si tehnic , si ala cu magazin l-o luat de bun . Au fost momente comice cand ne-am intalnit toti 4 cu cataloagele japoneze si urma sa incercuim ce intereseaza

Si cunosc o gramada care au lasat-o mai moale , pina la 2-3 partide pe an ! Asta este , pentru multi o fost un moft , o fita , o moda !
- stefanflorin
- veteran
ADEVAR GRAIESTI!!!SF scrie:Se intampla peste tot , o fost un bum initial si acuma multi s-au plictisit !wilddanube scrie:Nu pot sa nu remarc ca in ultima perioada 90 % dintre postari sunt despre vanzari. Ne vindem lansete, truse, mulinete, table, voblere, etc.
Trist
Se bate apa-n piua pe chestii tehnice , o gramada de amanunte , gadgeturi , hightech,si se vorbeste mai putin despre pescuit in sine !
Si pe aici unde-s io ii la fel . O gramada din astia noi is doba de info tehnice , insa cand te intilnesti cu ei pe mal ii jale , majoritatea stiu mai mult despre echipament decat despre peste in sine !
Cel mai tare o fost un caz acum 2 ani . La un moment dat primesc un mail de la unu cu magazin , sa alcatuim un catalog aproximativ , numai naluci , numa JDM . Printre astia 3-4 care eram ,s-o strecurat unu era varza ca pescar , o medie de 4 pesti pe an , da pe net era foarte harnic si tehnic , si ala cu magazin l-o luat de bun . Au fost momente comice cand ne-am intalnit toti 4 cu cataloagele japoneze si urma sa incercuim ce intereseaza![]()
Si cunosc o gramada care au lasat-o mai moale , pina la 2-3 partide pe an ! Asta este , pentru multi o fost un moft , o fita , o moda !
asta e .anul trecut am facut cam 15 iesiri in delta.anul asta doar doua si alea scurte.daca aveam banii de anul trecut cumparam o gramada de bunatati ,second,de la baietii de aici.acum toata lumea ( si eu) a constatat ca poseda mai mult decat trebuie.wilddanube scrie:Nu pot sa nu remarc ca in ultima perioada 90 % dintre postari sunt despre vanzari. Ne vindem lansete, truse, mulinete, table, voblere, etc.
Trist

SF scrie: Se bate apa-n piua pe chestii tehnice , o gramada de amanunte , gadgeturi , hightech,si se vorbeste mai putin despre pescuit in sine !
......................................................
o gramada care au lasat-o mai moale , pina la 2-3 partide pe an ! Asta este , pentru multi o fost un moft , o fita , o moda !
buna si criza asta la ceva.rine scrie:acum toata lumea ( si eu) a constatat ca poseda mai mult decat trebuie.
- PODOSU DOREL
- utilizator constant
Te mai plictisesti si de lansetele custom. Te mananca palmele sa mai pipai si altele si, cum nu poti aduna la nesfarsit snopuri de bete, mai si dai din ele. Te si refinantezi in acest mod.PODOSU DOREL scrie:Se tot vorbeste de superioritatea lansetelor custom fata de cele de serie si totusi vad multe lasete custom scoase la vinzare.Sa se fi plictisit proprietarii sau sint nemultumiti ?
Asta ar fi una dintre explicatii. In rest, pot zice ca lansetele custom depasesc suratele factory in majoritatea cazurilor. In general nu le vinzi de proaste...
Astept vremurile cand ne vom lauda cu pestii eliberati, nu cu cei prinsi...