Criza mare

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

wilddanube
veteran
veteran

Criza mare

Mesaj de wilddanube » 27 Noi 2010, 12:00

Nu pot sa nu remarc ca in ultima perioada 90 % dintre postari sunt despre vanzari. Ne vindem lansete, truse, mulinete, table, voblere, etc.
Prea putin mai vorbim de pescuit si prea putini (am vazut in Delta anul acesta) il mai practicam.
Trist
www.wilddanube.ro

boistean
veteran
veteran

Mesaj de boistean » 27 Noi 2010, 12:02

numai braconierii continua sa vanda peste, in loc sa-si vanda setcile :twisted:

Adriann
veteran
veteran

Mesaj de Adriann » 27 Noi 2010, 13:06

wilddanube
EU anul asta am fost prima data in Delta Dunarii.
La ce preturi si modul in care esti tratat pe banul tau,eu unul nu o sa mai merg prea curand.Am avut experienta extrem de neplacuta cu gazda la care ne-am cazat.Preturi,cat poate atata ia dupa tine.Jenant pentru conditiile oferite si de nesimtirea unora.1 zi de Delta Dunarii am stat 3 zile la Marea Neagra!
Imagine

SF
veteran
veteran

Re: Criza mare

Mesaj de SF » 27 Noi 2010, 13:54

wilddanube scrie:Nu pot sa nu remarc ca in ultima perioada 90 % dintre postari sunt despre vanzari. Ne vindem lansete, truse, mulinete, table, voblere, etc.
Prea putin mai vorbim de pescuit si prea putini (am vazut in Delta anul acesta) il mai practicam.
Trist
Se intampla peste tot , o fost un bum initial si acuma multi s-au plictisit !
Se bate apa-n piua pe chestii tehnice , o gramada de amanunte , gadgeturi , hightech,si se vorbeste mai putin despre pescuit in sine !

Si pe aici unde-s io ii la fel . O gramada din astia noi is doba de info tehnice , insa cand te intilnesti cu ei pe mal ii jale , majoritatea stiu mai mult despre echipament decat despre peste in sine !
Cel mai tare o fost un caz acum 2 ani . La un moment dat primesc un mail de la unu cu magazin , sa alcatuim un catalog aproximativ , numai naluci , numa JDM . Printre astia 3-4 care eram ,s-o strecurat unu era varza ca pescar , o medie de 4 pesti pe an , da pe net era foarte harnic si tehnic , si ala cu magazin l-o luat de bun . Au fost momente comice cand ne-am intalnit toti 4 cu cataloagele japoneze si urma sa incercuim ce intereseaza :)

Si cunosc o gramada care au lasat-o mai moale , pina la 2-3 partide pe an ! Asta este , pentru multi o fost un moft , o fita , o moda !

stefanflorin
veteran
veteran

Mesaj de stefanflorin » 27 Noi 2010, 14:05

SF scrie:
wilddanube scrie:Nu pot sa nu remarc ca in ultima perioada 90 % dintre postari sunt despre vanzari. Ne vindem lansete, truse, mulinete, table, voblere, etc.
Trist
Se intampla peste tot , o fost un bum initial si acuma multi s-au plictisit !
Se bate apa-n piua pe chestii tehnice , o gramada de amanunte , gadgeturi , hightech,si se vorbeste mai putin despre pescuit in sine !

Si pe aici unde-s io ii la fel . O gramada din astia noi is doba de info tehnice , insa cand te intilnesti cu ei pe mal ii jale , majoritatea stiu mai mult despre echipament decat despre peste in sine !
Cel mai tare o fost un caz acum 2 ani . La un moment dat primesc un mail de la unu cu magazin , sa alcatuim un catalog aproximativ , numai naluci , numa JDM . Printre astia 3-4 care eram ,s-o strecurat unu era varza ca pescar , o medie de 4 pesti pe an , da pe net era foarte harnic si tehnic , si ala cu magazin l-o luat de bun . Au fost momente comice cand ne-am intalnit toti 4 cu cataloagele japoneze si urma sa incercuim ce intereseaza :)

Si cunosc o gramada care au lasat-o mai moale , pina la 2-3 partide pe an ! Asta este , pentru multi o fost un moft , o fita , o moda !
ADEVAR GRAIESTI!!!

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 27 Noi 2010, 16:41

Trist
asta e .anul trecut am facut cam 15 iesiri in delta.anul asta doar doua si alea scurte.daca aveam banii de anul trecut cumparam o gramada de bunatati ,second,de la baietii de aici.acum toata lumea ( si eu) a constatat ca poseda mai mult decat trebuie. :(

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 27 Noi 2010, 16:57

SF scrie: Se bate apa-n piua pe chestii tehnice , o gramada de amanunte , gadgeturi , hightech,si se vorbeste mai putin despre pescuit in sine !
......................................................
o gramada care au lasat-o mai moale , pina la 2-3 partide pe an ! Asta este , pentru multi o fost un moft , o fita , o moda !
rine scrie:acum toata lumea ( si eu) a constatat ca poseda mai mult decat trebuie.
buna si criza asta la ceva.

PODOSU DOREL
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de PODOSU DOREL » 22 Dec 2010, 18:25

Se tot vorbeste de superioritatea lansetelor custom fata de cele de serie si totusi vad multe lasete custom scoase la vinzare.Sa se fi plictisit proprietarii sau sint nemultumiti ?

Musti
veteran
veteran

Mesaj de Musti » 22 Dec 2010, 18:42

PODOSU DOREL scrie:Se tot vorbeste de superioritatea lansetelor custom fata de cele de serie si totusi vad multe lasete custom scoase la vinzare.Sa se fi plictisit proprietarii sau sint nemultumiti ?
Te mai plictisesti si de lansetele custom. Te mananca palmele sa mai pipai si altele si, cum nu poti aduna la nesfarsit snopuri de bete, mai si dai din ele. Te si refinantezi in acest mod.
Asta ar fi una dintre explicatii. In rest, pot zice ca lansetele custom depasesc suratele factory in majoritatea cazurilor. In general nu le vinzi de proaste...
Astept vremurile cand ne vom lauda cu pestii eliberati, nu cu cei prinsi...

boistean
veteran
veteran

Mesaj de boistean » 22 Dec 2010, 18:58

ce bine ar fi daca am putea customiza si locurile de pescuit... :(

Scrie răspuns