Crap Mare Prins pe Zona Tg Mures
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Crap Mare Prins pe Zona Tg Mures
Pacat de el ca din punct de vedere reproductiv era de nota 10.

Eu caut cu disperare sa cumpar asemenea crapi ca sa populez o balta unde se pescuieste in sistem C&R si nu gasesc in jud. Hunedoara
hai aici ca ii scoatem cu plasa si ii duci decat sa-i vad pe tiganii aia mancand asemenea exemplareAPSHD scrie:Eu caut cu disperare sa cumpar asemenea crapi ca sa populez o balta unde se pescuieste in sistem C&R si nu gasesc in jud. Hunedoara
!!!!!!! C&R FISHING !!!!!!!!
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....
-
- veteran
fiumio la 7 ani ma facut sa rad sa cad pe jos,ia auziti ce a spus
-ioi tati,ala sigur lo mancat crud

sal..eu sunt din tg mures,cunosc foarte bine baltile de la Santiona(acolo am prins cea mai mare stiuca la vobler.in 2009 de 5 kg)dar dupa aceea nu am mai prins nimic pt k toti tiganoii au depopulat p acolo si cea mai mica marlita o tineau,nu m-as mira sa se fi bagat si plase la ce foame e..pacat pt k baltile is frumoase dar peste rapitor cam putin o ramas..din cauza k e gratis toti boratii bagau 5 plute la stiuca si nu aveai efectiv loc sa arunci vobleru in apa,pacat oricum k s-o distrus niste balti frumoase
i'm not special !! i'm just LIMITED EDITION
danstiucaru scrie:fiumio la 7 ani ma facut sa rad sa cad pe jos,ia auziti ce a spus
=)))
!!!!!!! C&R FISHING !!!!!!!!
dane fiul tau are perfecta dreptate:) daca cumva nu i place sushi tiganoiului fi sigur k o facut un foc rapid langa balta
toti boratii pescuiesc acolo k e gratis si noh,trebe braconat..cu ochii mei am vazut cum se tinea marlita de 200 de g cu motivu k noh e buna la o tocana..eram singur din pacate k daca nu il luam la bataie cred p braconieru ala borat
))si il aruncam in apa sa se spele mi-e si sila cand vad asemenea "pescari"

i'm not special !! i'm just LIMITED EDITION