Costuri comanda Cabelas
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Radu_T scrie:Deci sa inteleg ca nu are rost sa comand ceva ca la 200 de dolari cu taxe cu tot ajunge la 300 ....foarte fain
imi cer scuze, dar strict informativ, cat ai fi dispus sa platesti in plus la o comanda de produse din USA ??Radu_T scrie:pai decat sa ajung la 260 de dolari mai bine stau cuminte
- Rapala Man
- veteran
singura sansa sa iesi mai ieftin e sa iti comande cineva de acolo, daca trimite cu curier rapid scapi de vama daca valoarea declarata e mai mica de 50 dolari si greutatea mai mica de 5 kgRadu_T scrie:Pai nu stiu sa zic ...ca orice om cat mai putin....un adous de 25 30 % pana la usa ta cred ca ar fi ok....am niste neamuri cu dubla cetatenie in america sa vad ei daca au mai trimis in tara la ce costuri si cum...
mie in 5 zile am avut comanda acasa direct dela dhl cost 65$, asta in conditiile in care au trimis prin firma la care lucreaza care au contract cu DHL
sau ar mai fi varianta cu "'pocaitii
daca faceti smecheria cu valoare declarata mai mica de 50 de dolari sa faceti un efort financiar mai mare si sa trimiteti prin firme de curierat externe mai sigure mai serioase decat posta romana daca cumva se pierde coletul sau nu ajunge o sa ramaneti de paguba sunt pe aici pe forum cativa care sau ars cu colete care aveau valoare mare si nu au mai ajuns iar de despagubiri nu se mai pune problema o sa fie cat ati decalarat valoarea coletuli.
Daca vrea cineva sa ne impartaseasca experiente de genu asta pe care nu le doresc nimanui e binevenit.
Daca vrea cineva sa ne impartaseasca experiente de genu asta pe care nu le doresc nimanui e binevenit.
n-am comandat niciodata prin intermediari am avut o tentativa acu cativa ani dar omu nu se deranja sa-mi raspunda macar la mail dar mi se pare ieftin 30% ados la pretul afisat de pe cabelas sau sa fie 30% la pretul cu shiping? nu stiu dar eu ies mai scump la comenzile directe care le fac pt mine.soriniusc scrie:Radu,
prin intermediari ajungi la 260$ si comanda vine in 30 de zile
-
- utilizator constant
Mie mi-a adus cineva o mulineta Shimano Calcutta cu fix 260 $, deci exact 30% adaos; si pentru ca am transferat contravaloarea prin card bancar, a platit el cheltuielile de transport in tara; cred ca respectivul are cont si pe rapitori, dar eu l-am gasit pe okazii...pentru cei interesati cred ca nu se va supara daca voi da adresa lui de mail; cu mine a fost super corect si din cate am inteles are destul de frecvent comenzi in state.RYOBI scrie:n-am comandat niciodata prin intermediari am avut o tentativa acu cativa ani dar omu nu se deranja sa-mi raspunda macar la mail dar mi se pare ieftin 30% ados la pretul afisat de pe cabelas sau sa fie 30% la pretul cu shiping? nu stiu dar eu ies mai scump la comenzile directe care le fac pt mine.soriniusc scrie:Radu,
prin intermediari ajungi la 260$ si comanda vine in 30 de zile