Controlul Navigatiei Civile- Dunare si Delta
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Controlul Navigatiei Civile- Dunare si Delta
As vrea sa stiu care dintre voi posesori sau conducatori de ambarcatiuni mici ati fost vreodata opriti de Controlul Navigatiei Civile sau alte organe competente direct implicate in navigatie si cum s-a desfasurat un astfel de control. Ce acte se verifica, veste salvare, stingator..?
- pike_pearch
- utilizator nou
nu m-au intrebat decat de permis. Acum vreo doi ani mai intrebau si de inmatriculare, motor, etc dar probleme n-am avut niciodata. Acum e important sa fie permisul in regula; despre veste e bine sa fie pe pasageri sau macar in barca - depinde si cine te opreste.
Un intelectual rezolva problemele.Un geniu le evita.
- micuticalos
- utilizator nou
Cotrolul Navigatiei Civile-Dunare
La inceput m-au legitimat, mi-au solicitat brevetul de conducator ambarcatiune, si cand au vazut ca am asa ceva, si aveam si veste de salvare, au solicitat actele barcii, acte pe care binenteles ca nu le aveam, barca fiind inchiriata de la localnici, eu aveam doar motorul ca proprietar, dar nu au insistat cu rautate asupra acestui aspect spunandu-mi ca pe viitor va trebuie sa avem asupra noastra si actele de proprietate a ambarcatiunii(in prezent barcile de agrement sub 7 metri lungime nu se mai inmatriculeaza) si au plecat, refuzand politicos invitatia noastra de a servi un "gat" de palinca din Ardeal!!!!!!!!!