control pe Olt
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Ce nu intelegeti stimate domn?
Organele de control inchid ochii si pentru o bere.
In vara se ruga un personaj de la filiala sa'i dam 50 de mii, macar de bezina, sa mai stranga de la niste pescari fara permis sau cu permise din alte judete, ca noi, sa poata pleca inapoi la corabia. Apropos, erau de la filiala corabia, cei care controleaza la rusanesti.
Numai bine!
Organele de control inchid ochii si pentru o bere.
In vara se ruga un personaj de la filiala sa'i dam 50 de mii, macar de bezina, sa mai stranga de la niste pescari fara permis sau cu permise din alte judete, ca noi, sa poata pleca inapoi la corabia. Apropos, erau de la filiala corabia, cei care controleaza la rusanesti.
Numai bine!
- vanatoruldepesti
- veteran
Sigur ca pescuitul sportiv este interzis noaptea. pai vrei sa vezi tu cum si cate setci monofilament se baga in ape? Poate ai cumva si o camera de luat vederi si....le incurci dracu' treaba. Cei care ti-au raspuns ca nu sunt interzise setcile monofilament sunt niste nemernici care sfideaza legea. oricum, Legea 192/2001 modificata si publicata in M.O. din 16 sept 2004 spune la art.56 "producerea, importul, confectionarea, detinerea sau comercializarea uneltelor din plasa monofilament constituie infractiune si se sanctioneaza cu amenda penala de la 300 - 800 milioane lei". Romania este impartita in doua: Romania lor, in care fac ce vor si se pise pe oricine si Romania noastra, a fraierilor ce respectam legile si vrem sa avem si noi un loc unde sa ne simtim bine. Va spun eu, din punctul asta de vedere cei de acum sunt mai rai decat comunistii lui Ceausescu!
- vanatoruldepesti
- veteran
Am citit mesajul lui Rica si pot sa va spun ca il cred 100%. Aceelasi lucru se intampla la babiciu. M-am dus acolo acul o luna si am pescuit pe malul drept, chiar sub baraj. Pe apa pluteau zeci de bidoane (ancorate). Nu am prins nici un peste timp de 4 ore. Apoi au venit... 6 grupuri de braconieri. Era ora 13.00, ziua in amiaza mare! Aveau peste 20 de setci in apa, iar unde nu au putut baga setca monofilament, au dat cu prostovolul. Am filmat tot si le-am dat imaginile celor de la OTV si le-au difuzat vineri, saptamana trecuta. Am impresia ca o sa le de si maine(vineri) la ora 17.00.
ca si in toata tara, nimeni nu o sa faca nimica, simplu, pentru ca au alte prioritati:
ala sa-si faca palat la munte din salariu' lui de politzai
aia sa-i bea pissatu lu grig si sa imparta dreptatea
unu sa **** curve in sectie
altu sa-l scoata pa varsu' beat de-a calcat-o pa baba pe trecere
SI TOTI SA FURE LA GREU, individual si pe echipe.
asa ca nu va mai faceti iluzii.
o sa vi se para ca vedeti un simulacru de "dreptate" atunci cind cineva din acest lant "trofic" va fi nemultumit de spaga. doar atunci.
dupa doua zile lucrurile reintra in normal.
comentaaatzi?????

ala sa-si faca palat la munte din salariu' lui de politzai
aia sa-i bea pissatu lu grig si sa imparta dreptatea
unu sa **** curve in sectie
altu sa-l scoata pa varsu' beat de-a calcat-o pa baba pe trecere
SI TOTI SA FURE LA GREU, individual si pe echipe.
asa ca nu va mai faceti iluzii.
o sa vi se para ca vedeti un simulacru de "dreptate" atunci cind cineva din acest lant "trofic" va fi nemultumit de spaga. doar atunci.
dupa doua zile lucrurile reintra in normal.
comentaaatzi?????

- vanatoruldepesti
- veteran
Felicitari pentru filmare!
Nu atitudinea pasiva si 'fatalista', de acceptare a raului e cea care ne va scoate din bezna, ci actiunile curajoase. Si cel mai bine o sa reusim cand o vom face cu totii, impreuna. Daca nici macar speranta in ape sanatoase nu o mai avem, de ce mai mergem la pescuit, de ce mai dam si drumu'? Ca sa vina aia cu mono si sa curete? Ori ca sa ne aflam in treaba?
Actiunea e singura modalitate!
Nu atitudinea pasiva si 'fatalista', de acceptare a raului e cea care ne va scoate din bezna, ci actiunile curajoase. Si cel mai bine o sa reusim cand o vom face cu totii, impreuna. Daca nici macar speranta in ape sanatoase nu o mai avem, de ce mai mergem la pescuit, de ce mai dam si drumu'? Ca sa vina aia cu mono si sa curete? Ori ca sa ne aflam in treaba?
Actiunea e singura modalitate!