consumuri motoare barca
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
consumuri motoare barca
salutare tuturor !
ma duc in delta la stiuca la Gorgova si ma interseseaza doua aspecte:
1. cat consuma un motoarele de 4, 10 si 15 cai
2. daca stiti cumva distanta din Gorgova pana la lac Furtuna sau pe Sontea
Ideea este ca vreau sa-mi fac un calcul aproximativ sa stiu cam cat m-ar costa benzina pentru 4 zile de pescuit
multumesc anticipat pentru raspunsuri !!!!!
ma duc in delta la stiuca la Gorgova si ma interseseaza doua aspecte:
1. cat consuma un motoarele de 4, 10 si 15 cai
2. daca stiti cumva distanta din Gorgova pana la lac Furtuna sau pe Sontea
Ideea este ca vreau sa-mi fac un calcul aproximativ sa stiu cam cat m-ar costa benzina pentru 4 zile de pescuit
multumesc anticipat pentru raspunsuri !!!!!
- andriipopa75
- veteran
un motor de 4cp in 2 timpi cam 2 l/ora , unul in 4 timpi cam 1/5l/ora
in functie de barca si incarcatura, in ora aia poti face intre 7 si 15 km .
probabil cel de 10 cp consuma dublu iar cel de 15 triplu (adica intr 4 si 6 l/ora)
ideea este ca daca motorul e prea mic pentru barca incarcata va consuma mult fara a avea viteza mare
cand pescuiesti, nu consumi mult, problema este cat vrei sa mergi pana la locurile de pescuit
in functie de barca si incarcatura, in ora aia poti face intre 7 si 15 km .
probabil cel de 10 cp consuma dublu iar cel de 15 triplu (adica intr 4 si 6 l/ora)
ideea este ca daca motorul e prea mic pentru barca incarcata va consuma mult fara a avea viteza mare
cand pescuiesti, nu consumi mult, problema este cat vrei sa mergi pana la locurile de pescuit
Pai....daca-ti place birthwatching, n-are nimicmmmelcu scrie:ce rost are sa mergi la blana ca doar de duci la pescuit dimineta si te intorci seara, nu te duci la concurs.Nemernic scrie:Precizeaza si cu ce viteza mergiMatrixVR5 scrie:Suzuki 5 cp / 4 timpi consum = 0,700 l / ora.
, pentru ca in blana.. n-as crede ca ai un consum de 0,7 L/h

Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...