Desi zona de sud est a tarii(mai exact Dobrogea)are un potential f mare in practicarea pescuitului sportiv,observ ca pe acest forum foarte putini pescari din aceasta zona sunt activi si receptivi la noile tendinte din pescuitul sportiv modern.Sa fie oare de vina influentele balcanice din zona?sa fie lipsa de informare?sa fie TRAISTA???sincer...nu-mi explic.
Voi ce parere aveti??
Constatare!!!
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
-
- veteran
la ei , GINGIRICA prinsa cu halaul e ce mai misto naluca , iar strapii cat stiloul sunt capturile de baza pe care ii strang minutios .
Nu vreau sa -i supar da asta e parerea mea in acest moment din ce am vazut .....
Nu vreau sa -i supar da asta e parerea mea in acest moment din ce am vazut .....
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
-
- veteran
Constatare
De cate ori ma duc la mare (... si am fost de "n" ori) fie ca-i Lacul Siutghiol, fie Tabacariei, fie cel dintre Saturn si Venus sau care vreti voi, vad localnicii (aceleasi persoane, ca am ajuns sa-i cunosc pe unii din ei) pescuind carasei de 7-8 cm. cu nemiluita. Am intrebat ce fac ei zi de zi cu atata peste marunt si mi-au raspuns ca le vand la turisti -fie vii, fie prajiti crocant. Chiar mi-au zis: - sa vedeti ce bine merg la bere.
Daca sunt si pescari prin Dobrogea, intr-adevar ii invitam putin pe topic.
Daca sunt numai comercianti, daunatori ai resurselor acvatice vii, atunci mai bine sa ne lase!
Daca sunt si pescari prin Dobrogea, intr-adevar ii invitam putin pe topic.
Daca sunt numai comercianti, daunatori ai resurselor acvatice vii, atunci mai bine sa ne lase!