Concurs - Suceava

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

MihaiV
Moderator
Moderator

Concurs - Suceava

Mesaj de MihaiV » 30 Aug 2004, 13:53

Ati fost careva? Cum a fost?

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 30 Aug 2004, 14:00

s-a tinut ?

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 30 Aug 2004, 14:57

De buna seama. N-am apucat sa povestesc cu cei 5 sau 6 amici ai mei care au fost. Probabil ca deseara voi afla detalii. Am auzit doar ca s-a prins stiuca, biban si clean.

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 31 Aug 2004, 10:26

Gata! Am aflat:
Locul 1: Valentin Stratonov - CJ
Locul 2: Stefan Bondrea - CJ
Locul 3: Renel Pascu - CJ
Locul 4: Dan Campean - CJ
:lol: Iti dai seama ce mandru-s de ei! :lol:
S-au prins cateva stiuci, zeci de bibani si cativa cleni.
Din pacate au fost putini concurenti. Probabil ca lumea nu prea e interesata de fapt sa mearga la Campionate Europene sau Mondiale. Multi au cerut concursuri dar putini au si participat. Vad ca si de aici, din membrii forumului, n-a mers nimeni. Cei ce n-au fost la Suceava mai au timp sa recupereze punctele pierdute la Cupa Celor 3 Lacuri si la ce concursuri vor mai fi in toamna aceasta.

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 31 Aug 2004, 10:31

[quote="MihaiV"]
Din pacate au fost putini concurenti. [/quote]

Cati? Patru? :)
Glumeam....

Wavedancer
veteran
veteran

Mesaj de Wavedancer » 31 Aug 2004, 10:35

Pai, daca au fost 4 concurenti si toti din Cluj, de ce au facut concursul la Suceava?! :shock:
You can run, you can hide! But... you'll die tired!

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 31 Aug 2004, 10:40

N-au fost doar 4. :evil: Clujenii n-au fost cu nimic implicati in organizare. Pana in ajunul plecarii din Cluj n-au stiut nici pe ce lac se tine concursul. Iar a fost secretomanie dusa la extrem, dar se pare ca cei din zona, daca au fost, n-au facut mare lucru.

Wavedancer
veteran
veteran

Mesaj de Wavedancer » 31 Aug 2004, 10:48

Glumeam Mihai!
Am inteles ca acel concurs a fost organizat de subcomisia de spinning a A.G.V.P.S.-ului. Nu vad ce mare secret au incercat sa protejeze. In fine, pentru cei care agreeaza spining-ul competitional, nu ramin prea multe alternative. De fapt sint doua: concursuri ca asta de care vorbim sau concursuri ca ala de la Hobaia (despre care SIGUR o sa mai vorbim :twisted: ).
You can run, you can hide! But... you'll die tired!

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 31 Aug 2004, 10:57

[quote="Wavedancer"]concursuri ca ala de la Hobaia (despre care SIGUR o sa mai vorbim :twisted: ).[/quote]

Nu stiu daca vom avea ce vorbi. Si cand au propus concursul de crap cu 1000 E taxa am scris pe forumul celalalt ca nu se va tine din lipsa de concurenti. Sunt 90% ca la fel se va intampla si cu acest concurs. Doar pe zvonuri, cum ca ar fi salai mari, nu da lumea banu gros. Nici anul trecut n-au reusit sa faca Sarulestiul, unde se stie ce salai sunt.

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 31 Aug 2004, 11:03

felicitari castigatorilor clujeni, ma bucur foarte tare ca nu a castigat "cine trebuia "
poate poti sa faci rost de lista participantilor si clasament, punctaj, ceva

parerea mea este ca s-a tinut atat " de secret " pentru ca trebuia sa castige un grup de " favoriti ", concursul contand pentru constituirea lotului national de spinning
sa nu stii unde o sa se tina concursul cand pleci si sa nu existe sesiune de antrenamente mi se pare hilar
lasa ca stia cine trebuie unde o sa se tina, si fiti siguri ca au bagat pescuit la greu acolo
de asta ma bucur asa de tare ca au castigat clujenii

Scrie răspuns