Concurs de pescuit la stiuca !
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- al. trentea
- utilizator constant
Eu nu sunt pescar de stiuca, dar acolo am prins doua, in timp ce dadeam dupa biban si salau. Am mai avut una, dar nu spun cat era, pentru ca n-am avut martori. Stiu doar ca m-a fortat sa fac un pas inainte...si am intrat in apa pana la brau, (eram pe un plaur). Asta s-a intamplat pe 6 noiembrie.
O sa fie distractie, cu siguranta.
A, ca sa nu uit. Fiecare participant va avea parte de cadouri surpriza, nu numai castigatorii!
O sa fie distractie, cu siguranta.
A, ca sa nu uit. Fiecare participant va avea parte de cadouri surpriza, nu numai castigatorii!
-
- utilizator constant
alexandru,
hai sa stabilim niste date mai exacte:
stiuca lui valentin de pe coperta PM a avut 3,5 kg nu 5 iar cea mai mare captura a lui pe aceasta balta a avut 4 kg.
departe de mine gandul sa critic acest concurs dar ar trebui ca oamenii sa stie exact la ce sa se astepte, eu raman la parerea mea ca balta are cam 300m lungime de la pod la liniile de inalta tensiune si cca 200m de la linii pana pe coada, in zona de maxima latime poate ca are vreo 70-80m dar in nici un caz mai mult.
in continuare cred ca 25 de barci sunt prea multe.
oricum intalnirea sunt sigur ca va fi foarte placuta iar daca pescarii vor intra in apa in liniste si nu se vor plimba prea mult cu barcile se va prinde is peste.
stiuca este in balta, balta este deosebit de frumoasa, are si apa mica si apa mai mare, are mult stuf si multa alta vegetatie pe mal.
hai sa stabilim niste date mai exacte:
stiuca lui valentin de pe coperta PM a avut 3,5 kg nu 5 iar cea mai mare captura a lui pe aceasta balta a avut 4 kg.
departe de mine gandul sa critic acest concurs dar ar trebui ca oamenii sa stie exact la ce sa se astepte, eu raman la parerea mea ca balta are cam 300m lungime de la pod la liniile de inalta tensiune si cca 200m de la linii pana pe coada, in zona de maxima latime poate ca are vreo 70-80m dar in nici un caz mai mult.
in continuare cred ca 25 de barci sunt prea multe.
oricum intalnirea sunt sigur ca va fi foarte placuta iar daca pescarii vor intra in apa in liniste si nu se vor plimba prea mult cu barcile se va prinde is peste.
stiuca este in balta, balta este deosebit de frumoasa, are si apa mica si apa mai mare, are mult stuf si multa alta vegetatie pe mal.
- Dan Cotelici
- junior
- al. trentea
- utilizator constant
Iliuta, eu voi masura cat mai exact balta cu ocazia concursului. Daca te-ai uitat atent la pozele aparute pe site-ul nostru, ti-ai fi dat seama ca este semnificativ mai mare decat ceea ce ai apreciat tu.
In privinta dimensiunii stiucilor, raman pe pozitie, in urma celor spuse de Vali si de administratorul baltii, (Ion). Ion a afirmat ca unul dintre clientii obisnuiti ai baltii, Tica parca, a avut o stiuca in jur de 10kg, (Ion a asistat la drill), dar pe care a scapat-o la mal.
Te asteptam!
alexandru
In privinta dimensiunii stiucilor, raman pe pozitie, in urma celor spuse de Vali si de administratorul baltii, (Ion). Ion a afirmat ca unul dintre clientii obisnuiti ai baltii, Tica parca, a avut o stiuca in jur de 10kg, (Ion a asistat la drill), dar pe care a scapat-o la mal.
Te asteptam!
alexandru
-
- utilizator constant
Salut Horacleus
Tot ardelean sunt din Campia Turzii, dar stau mai tot timpul in Bucuresti(Job). Daca vrei sa vii , poate dai un semn de viata sa ne cunoastem (poate ne-am intalnit pe acasa). Dar eu vineri sunt inca in Buc. si nu apuc sa merg acasa si sa ma intorc.