Concurs de pescuit la stiuca !

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

al. trentea
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de al. trentea » 11 Noi 2004, 14:57

Eu nu sunt pescar de stiuca, dar acolo am prins doua, in timp ce dadeam dupa biban si salau. Am mai avut una, dar nu spun cat era, pentru ca n-am avut martori. Stiu doar ca m-a fortat sa fac un pas inainte...si am intrat in apa pana la brau, (eram pe un plaur). Asta s-a intamplat pe 6 noiembrie.
O sa fie distractie, cu siguranta.

A, ca sa nu uit. Fiecare participant va avea parte de cadouri surpriza, nu numai castigatorii!

iliuta goean
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de iliuta goean » 11 Noi 2004, 19:15

alexandru,
hai sa stabilim niste date mai exacte:
stiuca lui valentin de pe coperta PM a avut 3,5 kg nu 5 iar cea mai mare captura a lui pe aceasta balta a avut 4 kg.

departe de mine gandul sa critic acest concurs dar ar trebui ca oamenii sa stie exact la ce sa se astepte, eu raman la parerea mea ca balta are cam 300m lungime de la pod la liniile de inalta tensiune si cca 200m de la linii pana pe coada, in zona de maxima latime poate ca are vreo 70-80m dar in nici un caz mai mult.

in continuare cred ca 25 de barci sunt prea multe.

oricum intalnirea sunt sigur ca va fi foarte placuta iar daca pescarii vor intra in apa in liniste si nu se vor plimba prea mult cu barcile se va prinde is peste.
stiuca este in balta, balta este deosebit de frumoasa, are si apa mica si apa mai mare, are mult stuf si multa alta vegetatie pe mal.

_Cristi_
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de _Cristi_ » 12 Noi 2004, 02:26

O intrebare...
Concursul este valabil si acelor persoane care nu sunt membrii ai asociatiei pescari4ever.
va multumesc anticipat
<<-!pescuiesc in orice conditii!->>

Dan Cotelici
junior
junior

Mesaj de Dan Cotelici » 12 Noi 2004, 08:27

Draga Cristi,
Concursul este valabil pentru primii 25 pescari inscrisi.Nu trebuie sa fii membru in asociatie.Daca am fi vrut sa facem un concurs in circuit inchis nu am fi postat anuntul pe site.
Dan Cotelici
CS Pescar4Ever
Asociatia Pescari4Ever

al. trentea
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de al. trentea » 12 Noi 2004, 09:18

Iliuta, eu voi masura cat mai exact balta cu ocazia concursului. Daca te-ai uitat atent la pozele aparute pe site-ul nostru, ti-ai fi dat seama ca este semnificativ mai mare decat ceea ce ai apreciat tu.
In privinta dimensiunii stiucilor, raman pe pozitie, in urma celor spuse de Vali si de administratorul baltii, (Ion). Ion a afirmat ca unul dintre clientii obisnuiti ai baltii, Tica parca, a avut o stiuca in jur de 10kg, (Ion a asistat la drill), dar pe care a scapat-o la mal.

Te asteptam!

alexandru

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 12 Noi 2004, 10:09

Totdeauna cele scapate sunt cele mai mari! :lol: :lol: :lol:

guzun
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de guzun » 12 Noi 2004, 21:14

Am si eu o intrebare.
Tot asa crescuta este apa? :(
Eu din cate stiu in ultimele 2 saptamani nu prea a mancat stiuca.

iliuta goean
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de iliuta goean » 13 Noi 2004, 10:17

alexandru,
am sa ccept masuratorile tale,
in privinta stiucilor lui vali mai discuta o data cu el, ion nu stiu cine este si nici nu am zis nimic de el,
stiu ca sunt stiuci mari acolo.

horacleus
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de horacleus » 13 Noi 2004, 12:22

Deci nimeni din Cluj interesat? :( Eu am masina, dar de unul singu parca nu m-as duce.So, astept doritori... :lol:

edwin
junior
junior

Salut Horacleus

Mesaj de edwin » 13 Noi 2004, 17:22

Tot ardelean sunt din Campia Turzii, dar stau mai tot timpul in Bucuresti(Job). Daca vrei sa vii , poate dai un semn de viata sa ne cunoastem (poate ne-am intalnit pe acasa). Dar eu vineri sunt inca in Buc. si nu apuc sa merg acasa si sa ma intorc.

Scrie răspuns