Comunitatea plasarilor
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
Comunitatea plasarilor
De ce sa nu aiba plasarii si comunitatea lor online
http://plasesportive.ro/plase-si-articole-pescaresti/
locuri de pescuit - ia zii mancatias unde mai bagam si noi o setca ?
noutati 2010
- sa moara famiglia avem un model nou de setca belea, low stretch low vis
- halau cu maner telescopic de carbon pa blanc da ime10
http://plasesportive.ro/plase-si-articole-pescaresti/
locuri de pescuit - ia zii mancatias unde mai bagam si noi o setca ?
noutati 2010
- sa moara famiglia avem un model nou de setca belea, low stretch low vis
- halau cu maner telescopic de carbon pa blanc da ime10
:)
Cu parere de rau, in categoria plase de pescuit, intra si cele folosite pentru pescuitul industrial sau cele folosite in cadrul fermelor piscicole, nu doar "uneltele" braconerilor
Eu as vedea rezolvata treaba asta, daca s-ar vinde doar celor care prezinta acte care dovedesc utilizarea lor in PESCUITUL INDUSTRIAL sau in cadrul fermelor piscicole.
Nu e nicio idee data braconierilor, poate o sugestie, dar de cele mai multe ori, astia sunt mai versati decat cred altii.

Nu e nicio idee data braconierilor, poate o sugestie, dar de cele mai multe ori, astia sunt mai versati decat cred altii.
Pescuit. Natura si pasiune. Departe de lumea dezlantuita.
:)
Cei care sustin ideea ca ar fi o comunitate a braconierilor, va rog frumos informati-ma si pe mine, de unde as putea eu altfel achizitiona 4 navoade de 110 m ( 70 lungime - 40 latime ) in vederea drenarii / colectarii unui bazin piscicol, in caz ca as fi administrator de ferma piscicola. Multumesc.
Cu siguranta poate fi si un imbold/impuls pentru eventualii rauintentionati, dar nu trebuie sa o privim doar in directia asta. Parerea mea.
Cu siguranta poate fi si un imbold/impuls pentru eventualii rauintentionati, dar nu trebuie sa o privim doar in directia asta. Parerea mea.
Pescuit. Natura si pasiune. Departe de lumea dezlantuita.
-
- veteran
-
- veteran
- edi_curiosul
- veteran