Am deschis noul topic sa anunt ca am un nou numar de tel. 0729.290.938
si am facut acest lucru pentru ca stiu cat de importanta comunicare mai ales intr-un domeniu atat de nuantat cum sunt echipamentele de pescuit. Cum parerile si dorintele voastre sunt foarte importante si se pot transforma in neintelegeri, am cumparat libertate de comunicare.
Chiar vreau sa stiu parerea voastra despre modul in care se comunica pe site-ul rapitori si in particular unde poate gresesc, sau gresim pe caile dificile ale comunicarii.
va multumesc,
Cristian
Comunicare e vitala
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
citesc cu placere mesajele in care oamenii vin cu informatii utile si interesante, in care se focalizeaza pe probleme si pe solutiile lor si nu pe persoane.
mi se pare jenant sa ataci persoana si sa o jignesti, indiferent care sunt motivele (scuzele, justificarile etc.) pentru care o faci.
sunt sigur ca multi dintre voi au auzit de comunicarea asertiva - discuti problema si nu persoana, folosesti mesaje de tip "eu" (in care te referi la efectul faptei asupra ta) si nu de tip "tu" (esti asa si pe dincolo... faci, dregi asa si pe dincolo... ai vrut sa ... ai gandit... etc) care il determina pe celalalt sa adopte pozitia defensiva si apoi sa riposteze "ba tu..."
ma rog, nu vreau sa intru in detalii.
sunt convins ca si voi ceilalti aveti o multime de idei si sugestii care pot sa faca din acest forum un spatiu civilizat, util si educativ si datorita modului in care se comunica.
mi se pare jenant sa ataci persoana si sa o jignesti, indiferent care sunt motivele (scuzele, justificarile etc.) pentru care o faci.
sunt sigur ca multi dintre voi au auzit de comunicarea asertiva - discuti problema si nu persoana, folosesti mesaje de tip "eu" (in care te referi la efectul faptei asupra ta) si nu de tip "tu" (esti asa si pe dincolo... faci, dregi asa si pe dincolo... ai vrut sa ... ai gandit... etc) care il determina pe celalalt sa adopte pozitia defensiva si apoi sa riposteze "ba tu..."
ma rog, nu vreau sa intru in detalii.
sunt convins ca si voi ceilalti aveti o multime de idei si sugestii care pot sa faca din acest forum un spatiu civilizat, util si educativ si datorita modului in care se comunica.