COMBINATII DE MOMELI
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
COMBINATII DE MOMELI
Am incercat o conversati pe acest subiect in trecut cu putin succes
Acest lucru nu stiu de ce cu toate ca momeala face cam 80% dintr-un pescuit reusit si cu ceva capturi.
in cele ce urmeaza o sa incerc sa mai prezint cateva combinatii proteice folosite de mine cu succes.
- seminte prajite date la masina amestecate cu mamaliga putine arome a dat ceva rezultate la crap.
- la seminte se poate folosi si strot amestecat cu mamaliga
-tarate de porumb cu mamaliga si ceva arome da un rezultat bun la fitofagi, novaci
-grau fiert amestecat cu mamaliga si boabe de porumb si ceva seminte prajite sau strot am prins ten mult
-porum fiert in oala de presiune cu mazare si seminte prajite carp si ten. Se mai pot adauga putin cartof fiert toate amestecate cu mamaliga
- halva cu mamaliga si porum merge la crap
-ETC
DE RETINUT A NU SE PREPARA MAI MULT DECAT O MOMIRE DEOARECE NU SE PASTREAZA DUPA 4 - 5 ORE
PENATRU A SE PASTRA SE FIERB IMPREUNA CU MAMALIGA REZULTAND UN AMSTEC OMOGEN CE POATE FI FOLOSIT SI DUPA CATEVA ZILE.
Acest lucru nu stiu de ce cu toate ca momeala face cam 80% dintr-un pescuit reusit si cu ceva capturi.
in cele ce urmeaza o sa incerc sa mai prezint cateva combinatii proteice folosite de mine cu succes.
- seminte prajite date la masina amestecate cu mamaliga putine arome a dat ceva rezultate la crap.
- la seminte se poate folosi si strot amestecat cu mamaliga
-tarate de porumb cu mamaliga si ceva arome da un rezultat bun la fitofagi, novaci
-grau fiert amestecat cu mamaliga si boabe de porumb si ceva seminte prajite sau strot am prins ten mult
-porum fiert in oala de presiune cu mazare si seminte prajite carp si ten. Se mai pot adauga putin cartof fiert toate amestecate cu mamaliga
- halva cu mamaliga si porum merge la crap
-ETC
DE RETINUT A NU SE PREPARA MAI MULT DECAT O MOMIRE DEOARECE NU SE PASTREAZA DUPA 4 - 5 ORE
PENATRU A SE PASTRA SE FIERB IMPREUNA CU MAMALIGA REZULTAND UN AMSTEC OMOGEN CE POATE FI FOLOSIT SI DUPA CATEVA ZILE.
- vanatoruldepesti
- veteran

P.S. Daca sti vreo mamaliga la care trage pastravu' sau salau', fa-o ca topic.
O combinatie de momeli e urmatoarea... In carligul twisterului, inbarligi 1-2 rame mai mari astfel incat sa mai faci cateva cozi la plastic... E testat de mine si merge mai ales la bibi. Alta combinatie e folosirea a 2 sau mai multor feluri de peste pe carlig, la bucarica... Ex: carasel +macrou... Broscuta+crevete, Macrou+cap de albitura etc...
Asa ca...
Asa ca...

Legio - Patria Nostra
Prieteni Pescari _Iasi
Prieteni Pescari _Iasi
...sau popper cu un streamer in fata lui,shad cu grub inaintea lui,etc.Astea sunt combinatzii 

Michael va recomanda Regulamentul forumului
- costica_fishing
- veteran
Pauli, nu ti ajita bre, ca-i tot combinatie si asta... Grub cu 2 cozi ROSU glitter (unii spun ca rosu e crima pt peste si ca nu l-ar folosi nici macar daca ar fi ultima naluca din trusa... nu-i asa STEFAN?) si paleta nr3 galbena.
Lanseu in larg, prin tatonare sistematica in evantai, la catica centimetri de fund, in zona pragului de langa mal... Ca doar e inca rece apa... nu?
Va-am zis ca adoua zi am luat si bibi la musca?...
Lanseu in larg, prin tatonare sistematica in evantai, la catica centimetri de fund, in zona pragului de langa mal... Ca doar e inca rece apa... nu?
Va-am zis ca adoua zi am luat si bibi la musca?...

Legio - Patria Nostra
Prieteni Pescari _Iasi
Prieteni Pescari _Iasi
- costica_fishing
- veteran