COMBINATII DE MOMELI

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

baboy
utilizator nou
utilizator nou

COMBINATII DE MOMELI

Mesaj de baboy » 18 Mar 2005, 12:45

Am incercat o conversati pe acest subiect in trecut cu putin succes
Acest lucru nu stiu de ce cu toate ca momeala face cam 80% dintr-un pescuit reusit si cu ceva capturi.
in cele ce urmeaza o sa incerc sa mai prezint cateva combinatii proteice folosite de mine cu succes.

- seminte prajite date la masina amestecate cu mamaliga putine arome a dat ceva rezultate la crap.

- la seminte se poate folosi si strot amestecat cu mamaliga
-tarate de porumb cu mamaliga si ceva arome da un rezultat bun la fitofagi, novaci

-grau fiert amestecat cu mamaliga si boabe de porumb si ceva seminte prajite sau strot am prins ten mult

-porum fiert in oala de presiune cu mazare si seminte prajite carp si ten. Se mai pot adauga putin cartof fiert toate amestecate cu mamaliga

- halva cu mamaliga si porum merge la crap

-ETC

DE RETINUT A NU SE PREPARA MAI MULT DECAT O MOMIRE DEOARECE NU SE PASTREAZA DUPA 4 - 5 ORE
PENATRU A SE PASTRA SE FIERB IMPREUNA CU MAMALIGA REZULTAND UN AMSTEC OMOGEN CE POATE FI FOLOSIT SI DUPA CATEVA ZILE.

vanatoruldepesti
veteran
veteran

Mesaj de vanatoruldepesti » 28 Mar 2005, 12:52

:arrow: Baboy, mah, nu te superi ca ti-o spun eu: ASTA ESTE UN SITE DE PESCUIT LA RAPITORI, NU LA CRAP SI LA CARAS!!!(www.RAPITORI.ro) :lol:
P.S. Daca sti vreo mamaliga la care trage pastravu' sau salau', fa-o ca topic.

legio1083
veteran
veteran

Mesaj de legio1083 » 28 Mar 2005, 13:52

O combinatie de momeli e urmatoarea... In carligul twisterului, inbarligi 1-2 rame mai mari astfel incat sa mai faci cateva cozi la plastic... E testat de mine si merge mai ales la bibi. Alta combinatie e folosirea a 2 sau mai multor feluri de peste pe carlig, la bucarica... Ex: carasel +macrou... Broscuta+crevete, Macrou+cap de albitura etc...
Asa ca... :wink:
Legio - Patria Nostra

Prieteni Pescari _Iasi

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 29 Mar 2005, 20:03

...sau popper cu un streamer in fata lui,shad cu grub inaintea lui,etc.Astea sunt combinatzii :wink:
Michael va recomanda Regulamentul forumului

legio1083
veteran
veteran

Mesaj de legio1083 » 30 Mar 2005, 11:51

Ok! M-am referit doar la momeli naturale... Daca mai sug 3 beri :twisted: si ma gasesc si pe malul apei, sigur il dau pe spate pe Drackovochi, si reinventez pescuityul cu naluci... :lol: :lol: :lol:
Legio - Patria Nostra

Prieteni Pescari _Iasi

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 30 Mar 2005, 12:16

Frate Legio!

Ca sa revenim la topic.....spune-ne ce combinatie ai folosit la spiner-bait-ul ala la care ai luat strapazanul!

Mai precis..ce paleta si ce ai pus pe ochet!

Sa traiesti si felicitari (io la treaba asta n-am luat decat bibani....ma rog..n-am insistat prea tare)!
near the beer

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 30 Mar 2005, 12:32

De ce nu deschideti un topic: "Pescuit la spinnerbait" sau "salau la spinnerbait" caci, din cate stiu, mai sunt ceva persoane care au prins bine la spinnerbait (si salau chiar)

legio1083
veteran
veteran

Mesaj de legio1083 » 31 Mar 2005, 15:43

Pauli, nu ti ajita bre, ca-i tot combinatie si asta... Grub cu 2 cozi ROSU glitter (unii spun ca rosu e crima pt peste si ca nu l-ar folosi nici macar daca ar fi ultima naluca din trusa... nu-i asa STEFAN?) si paleta nr3 galbena.
Lanseu in larg, prin tatonare sistematica in evantai, la catica centimetri de fund, in zona pragului de langa mal... Ca doar e inca rece apa... nu?
Va-am zis ca adoua zi am luat si bibi la musca?... :twisted:
Legio - Patria Nostra

Prieteni Pescari _Iasi

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 31 Mar 2005, 16:00

Bine Legio!

Sambata trecuta mi-a dat si mie stuka in grub rosu cu 2 cozi...dar am ramas fara cozi! :(
near the beer

legio1083
veteran
veteran

Mesaj de legio1083 » 04 Apr 2005, 15:00

N-are nimica! trece! Si apoi daca dau faliment fabricile de silicoane, am fi , noi barbatii mult mai tristi, atat din lipsa twisterelor, cat si platitudinii busturilor sexuluiopus... Na, C-am zis-0 si pe asta! :oops:
Legio - Patria Nostra

Prieteni Pescari _Iasi

Scrie răspuns