comanda ebay.com
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- marius olteanu
- junior
comanda ebay.com
a comandat cineva dupa ebay,as vrea sa-mi cumpar un sonar,care ar fi taxele in ro daca stiti?
Re: comanda ebay.com
Vezi ca trebuie sa scrie acolo la anunt care e costul transportului... 
Daca comanzi din tarile uniunii europene doar ala e costul, cat scrie acolo, daca comanzi din alte tari, intervine vama, tva 24%, etc...

Daca comanzi din tarile uniunii europene doar ala e costul, cat scrie acolo, daca comanzi din alte tari, intervine vama, tva 24%, etc...
- marius olteanu
- junior
din america as vrea
dap
Ultima oară modificat 01 Ian 2013, 18:18 de către rapace, modificat 1 dată în total.
Pentru comenzi de orice fel ebay sau cabelas din usa se face calculul astfel: pretului continutului daca depaseste valoarea de 50 de eur i se va adauga cu taxa vamala ce este luata dupa un barem deja stabilit de catre institutia vamala la care se va adauga 24 % tva plus bineinteles taxele de transport care le discuti cu vanzatorul......multa bafta
Asae cym zice rapace, la pretul care il vezi pe ebay + transport, trebuie sa adaugi 24% tva, cand ajunge coletul la vama, + 5% taxe produse pescuit, sau asa ceva... Sau daca ai pe cineva la vama te-ai scos si nu mai trebuie sa platesti toate adausurile astea... 

aaaaaaaaaaaaaa domnule sorinb la multi ani ! ati adus ideea si atngerea de roman neaos.........din pacate e singura pt a nu plati sume imense degeaba
aaaaaaaaaaaaaa domnule sorinb la multi ani ! ati adus ideea si atingerea unui de roman neaos.........din pacate e singura pt a nu plati sume imense degeaba .......sau incerci sa discuti cu vanzatorul si iti trimite cu specificatia cadou sau cu valoare modificata sub 50 de eur .dar cu grija trebuie sa capeti ceva incredere in el .......
Eu n-as risca sa vb cu vanzatorul sa puna o valoare mai mica, tot riscul cade pe tine, adica tu raspunzi de colet, in caz ca se pierde coletul sau mai stiu eu ce, vanzatorul nu-si mai poate recupera suma, si de aceea nu prea gasesti oameni sa faca asa...
Plus ca si la specificatia "cadou" mai nou trebuie neaparat ca vanzatorul sa puna o suma...
La multi ani
Plus ca si la specificatia "cadou" mai nou trebuie neaparat ca vanzatorul sa puna o suma...

La multi ani

eu pun la soramea si apoi trimite ea la mine de obicei declara valoare mica plus ca in genere pe state se ofera transp gratuit