Comanda cineva pe plat.co.jp ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 27 Mai 2011, 02:22

Cred ca ma alatur si io protestatarilor prin piata pe aici :twisted:

Ma minca pielea sa-mi cumpar un bat de pe PLAT . Batu 200 si un pic , transportu 120 euro !
Si stai asa , ca tre sa confirm , ca ei defapt nu au bota , tre sa o rezerve la fabricant ! Deci daca confirm in cel mai fericit caz o vad prin august !

Pe linga bat , ma minca de o mulineta ! Tot asa , vreo 200 de euro , deci nu ii ceva rupt dn stele , se presupune !
Ei , pai nu o au nici pe asta , asa , prin august ! Da o au cu pretu afisat pe pagina demult !

Daca mai inghesui un mojito in mine cred ca-i intreb "pai mai , voi santeti japonezi , ori nu santeti" :lol: :lol:

Cred ca-s ghinionist cu japonezii , ori ceva se intampla ! Impreuna cu un coleg avem vreo 10 cumparaturi pe la ei , nu o fost data sa aiba tot ce am cerut !
Ii drept ca pescuiesc mai diferit fata de 95% din astia care dau pe aici , insa tocmai de aia comand la aia care , cel putin au afista materialu respectiv pe pagina !
Incep sa cred ca aia cu trenurile care ajung la ore fixe ii un mit !

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 27 Mai 2011, 05:26

....Mituri...mituri..am mulineta made in malesia care merge impecabil...poate au gresit eticheta..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Gyorg
veteran
veteran

Mesaj de Gyorg » 28 Mai 2011, 03:38

amu mai Gheorghita tata, sa vezi si cat merge, ca de mers merg toate, dar ramane intrebarea: cat si cum :D
am mai zis-o parca, am un TwinPower de prin 2005, cam de cand am prins primul meu salau. A vazut de toate, si nisip si socuri, ca eu sunt cam agresiv cu mulinetele astea. Ce pot sa-ti zic ca anul trecut am fost in Portugalia la bass cu ea si inca isi face datoria fara probleme.
BTW, am si 2 certate plus 2 infinityQ, au clacat saracele, n-au rezistat stresului mai mult de un an fiecare :oops:
http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 28 Mai 2011, 05:09

Merge de 2 ani ,acuma intra pe al 3-lea...vara are menirea sa tracteze cranck-uri prin curenti ,cranck-uri care scurma cu barbetele-n nisip,mai ceva ca balastierele lu nea Fane..si ...merge,nu cirie ,nu bate ...merge..Viva Sustain de Malaesia...
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Scrie răspuns