cristian98 scrie:SAlut!
In apropiere de Brezoi unde as putea sa dau la clean?
Multumesc!
Salut
Nici un pescar nu dezvaluie locurile unde pescuieste

Dar poate ai noroc si te indruma cineva din zona da ai grija ''la pomul laudat ...............''
In caz ca ai prieteni pescari mai afli ceva locuri de la ei de la vecini de la pescari de pe malul apei , daca nu faci o plimbare virtuala pe Google Earth in jurul localitati pe o raza de n km si vezi ce iti iasa in cale sau o pui de o drumetie cu rucsacul in spate
Daca nu ai masina te limitezi in jurul localitati de bastina sau o calatorie cu tren autocar etc.
Dar vb despre localitatea Brezoi nu cred sa nu ai unde sa dai la clean

''Brezoi este un oraș situat în nordul județului Vâlcea, România, la confluența râului Lotru cu râul Olt, în cea mai mare depresiunea intercarpatica, cunoscută sub numele de Țara Loviștei. Orașul este înconjurat de păduri de conifere''
asta zice Wikipedia
Deci cred ca ia unde sa dai la clean asta daca nu e braconaj la maxim dar si atunci cred ca ai sanse de capturi frumoase.
Uite un exemplu in Timisoara la Sag cu zic timiseni pe raul Timis la podul auto tot timpul sunt pescari toata ziua ca e prohibitie ca nu e prohibtie ,ca e frig ca nu e frig , ca e sarbatoare ca nu e sarbatoare si totusi se prinde mai rar mai mic dar tot se prinde clean, avat, biban, somotei,somn, salau, albitura etc
asta nu are legatura cu tine cristian98 dar este un of de al meu de multa vreme
Si apropo de raul Timis multi pescari folosesc la clean montura fina cu pluta si pestitsor viu in carlig ,
asta nu ar fi o problema mare dar ei prin in plasa halau etc mai multi pestisori [puiet] care mor in sticle galeti etc si ii arunca in apa si prind alti, cu aia morti nu dau ca nu misca sau bla bla bla
bai frate prinde 1 sau 2 ,3 dupa aia mai prinzi alti nu prinzi 20 si ai mor de la caldura in galeata sau sticla de apa si dupa aia te plangi ca nu mai e peste in apa
sau poate ai facut contul ptr reclama din semnatura si atunci dal draq de clean

fir intins si bucurate de natura din jurul tau ca ai destula