cleanul in zona corni-dolhasca-suceava

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
florinescu
utilizator nou
utilizator nou

cleanul in zona corni-dolhasca-suceava

Mesaj de florinescu » 25 Feb 2007, 11:38

pescuiesc de 2 ani in zona dar am prins cu precadere scobar si un superb avat.am observat ca,cleanul e cam rar sau nu stiu eu sa l localizez.locul meu preferat e sub padurice [de la gara corni drept inainte].ma poate indruma cineva intr un loc bun de clean pt a l pescui cu naluci?

Cucu Ionel
senior
senior

Mesaj de Cucu Ionel » 25 Feb 2007, 17:04

Cleanul,in acea zona si nu numai,s-a cam imputinat in ultimii ani,dupa unii ar fi de vina scobarii,cica ar manca icrele de clean,dupa altii ar fi de vina avatul,s-a inmultit si a decimat populatia de clean,altadata destul de numeroasa.Dupa descrierea ta cred ca pescuiesti in locul de adapare a vitelor din comuna de vizavi,eventual putin mai la deal de acel loc.In locul tau as incerca mai in sus,cam la 500m mai in amonte,imediat dupa balastiera de pe malul celalat,pe unde circula masinile de balast(pe malul de vizavi),chiar pe marginea apei,de acolo si pana mai in amonte,adica pana la confluenta cu Suceava,este o zona destul de buna de clean.Dar,repet,s-a cam inputinat cleanul pe Siret,era buna intrebarea ta acum 4-5 ani in urma,cel putin.
Fir intins tuturor celor ce-si doresc acest lucru!

florinescu
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de florinescu » 25 Feb 2007, 17:22

aveti dreptate.este mult scobar dar si avat in zona aceea.

Scrie răspuns