Revin prin a va spune ca din nou azi am fost la pescuit si din nou clentoii au halit destul de bine dar numai de dimineata
pana pe la ora 9 dupa care f.rar.De data aceasta mi-am insusit criticile dl.MUSKMD si i-am eliberat cu exceptia a2 buc.
pe care le-am adus acasa pt a le studia si a rezolva enigma.Am reusit sa ajung cu ei vii pt.a nu-si modifica culorile si
alte caracteristici.Am deschis NET-ul am gasit descrierea si fotografii cu clenul pitic si tot nu pot da un verdict.As incerca
sa spun ca este clean normal ca descriere si faptul ca zona noastra este una de ses(am inteles ca cel pitic traieste in zone
colinare)dar ceea ce ma nedumireste este faptul ca cat de mici sunt au ajuns la maturitate sexuala(femelele au icre iar
barbatusii te umple de lapti cand ii ei in mana)Dupa cum stiu cleanul ajunge la maturitate sexuala la 3-4 ani iar la aceasta
varsta nu cred ca au 50-100grame.Dl.MUSKMD net-ul te contrazice,nu este chiar o specie rara ,il gasim aproape pe mai
tote raurile mari.Ai dreptate este si clean mare pe Neajlov.Aici m-am initiat in ale pescuitului acum aproape 35 de ani si
il cunosc ca pe buzunarele mele si de aceea incerc sa aflu tot ce se intimpla cu acesta fiind raul meu de suflet.
Ca sa ma laud sa va spun recordurile mele la clean pe neajlov de anul trecut:1,2kg in noiembrie la mat de pasare,si mai
multi intre0,8-1kg la pipait in septembrie-octombrie.Sa prins bine si in februarie pe accei nameti imensi la ficat si cari.
Subiectul ramane deschis si multumesc tuturor care poate da un raspuns.