Ciudatenii
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
- Wavedancer
- veteran
Folosesc frecvent montura Split Shot, cu "aratarile" alea de 15 cm, care te-au "speriat" pe tine. Filfiirea aia discreta, pe cadere libera, e "mortala" pantru salau. Cu mai multe twistere n-am dat decit la biban (cu grub-uri de 3 cm in montura "cird").
You can run, you can hide! But... you'll die tired!
- costica_fishing
- veteran
Dane, nu aveam decat doua bete, iar loco dadeau cu obleti in carlig pe care ii procurau de la niste alti loco ce dadeau cu halau (chipcel). Eu m-am luat de loco cu halaul, si in loc sa beneficiez de solidaritatea unditarilor, am fost boscoridit pt ca i-am lasat fara momeala.
oricum, eu aveam de incercat niste voblere noi.
oricum, eu aveam de incercat niste voblere noi.
- costica_fishing
- veteran
- Wavedancer
- veteran
Split Shot-ul e "pe invers" fata de ce scrii tu Dane. Este o alica sau o oliva de plumb(3-7 grame pentru lacuri sau 15-25 grame pentru ape gurgatoare), trasa pe fir la 40-80 cm (mai mult pentru ape curgatoare) de un cirlig cu tija scurta, cu "cioc de papagal", de care se agata (in 90% din cazuri de "nas") un shad lung (Cabela's Glass Minnow e un exemplu bun) sau un grub lung, fara apendice vibratil.
You can run, you can hide! But... you'll die tired!
-
- utilizator constant
uitat-va la ce s-a intamplat acum cativa ani in olanda unde o mana de oameni bien organizati au reusit sa interzica pescuitul cu momeli vii oricare ar fi ele.
surpriza emisiunii a fost la ceva concurs international cand toti strainii au vent cu viermi si larve si nu le-au putut folosi, localnicii erau super specializati la pescuitul cu pasta.
intre timp s-au rasculat si pescarii si le-au dat peste nas extremistelor, caci am inteles ca erau in mare majoritate femei, care militau pentru tratamentul nedureros asupra viermusilor si si-au obtinut drepturile inapoi.
oricum este un precedent.
surpriza emisiunii a fost la ceva concurs international cand toti strainii au vent cu viermi si larve si nu le-au putut folosi, localnicii erau super specializati la pescuitul cu pasta.
intre timp s-au rasculat si pescarii si le-au dat peste nas extremistelor, caci am inteles ca erau in mare majoritate femei, care militau pentru tratamentul nedureros asupra viermusilor si si-au obtinut drepturile inapoi.
oricum este un precedent.
tratamentul nedureros al viermusilor ?
trebuia aranjata o intalnire cu " viermii cei mari ", sa le treaca
trebuia aranjata o intalnire cu " viermii cei mari ", sa le treaca

Ultima oară modificat 25 Aug 2004, 12:39 de către danr, modificat 1 dată în total.
- Wavedancer
- veteran