Cititi si voi

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori

nucus
veteran
veteran

Mesaj de nucus » 03 Iul 2011, 07:52

Parerea mea e ca porcaria asta a fost posibila datorita genialilor de la ANPA care au dat autorizatie pentru PP Suceava pentru niste ape cu care era in litigiu cu AJVPS Sv !De ce nu vedem ca nu Ajvps sv sau PP Sv sint vinovatii ci aroganta,incompetenta,"fudulia" lui Manaila et comp.? Hotarirea ICCJ e definitiva si minunatul de la AMPA da asigurari ca situatia o va rezolva in favoarea PP Sv ! E cazul sa ne bucuram ca un incompetent spune ca hot ICCJ nu va fi respectata ?! PP Sv ar trebui sa faca si ei plingere penala impotriva ANPA ! Ca e Goicea sau Razvan ,mie mi se filfiie !Eu vreau sa merg la pescuit si sa stiu ca pescuesc legal si linistit !Nu va mai scoateti unii la altii ochii de pomana !Doar pescarii au de suferit! Repet :parerea mea e ca AMPA e principalul vinovat! Nu mai vorbiti de caprioare,chiolhanuri etc !Cred ca Goicea a respectat si a stiu sa se foloseasca de legislatia actuala din Romania ! Ca ma bucur sau nu ,e alta problema !

Scrie răspuns