Cine stie....?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

dan bobei
veteran
veteran

Cine stie....?

Mesaj de dan bobei » 26 Mar 2007, 22:22

Cine stie care sunt baltile publice din jud. Covasna unde se (mai) poate prinde stiuca? (cele la care NU mai trebe o taxa suplimentara, pt ca unele cica le-au repopulat si mai cer extra-cash pe langa permis). Ma intereseaza in special zona dinspre Brasov. Stiu de Chichis si Ilieni, restu.... :?: Merci :P

edi_curiosul
veteran
veteran

Mesaj de edi_curiosul » 26 Mar 2007, 23:39

daca afli ceva sa nu uiti sa ma anunti si pe mine Dane! chiar si pe MP

dan bobei
veteran
veteran

Mesaj de dan bobei » 27 Mar 2007, 19:09

[quote="edi_curiosul"]daca afli ceva sa nu uiti sa ma anunti si pe mine Dane! chiar si pe MP[/quote]
Ok Edi, numa ca deocamdata lumea nu prea stie......poate totusi..... :P

dan bobei
veteran
veteran

Mesaj de dan bobei » 29 Mar 2007, 20:39

Haideti fratilor....chiar nimeni???....unde-s pescarii din Covasna sau nu-s???? :?:

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 01 Apr 2007, 20:28

Apata, Augustin :roll: la Augustin is 3 , una sub padure...nam fost niciodata la ea, si doua peste podu de cale ferata, una langa Cormosh si una peste dig..apoi la Apata creca sti treaba :P

dan bobei
veteran
veteran

Mesaj de dan bobei » 01 Apr 2007, 21:05

Merci Mazi. M-am mai interesat si eu intre timp, mai sunt vreo doua... oricum multe fata de ce mai are ajps brasov :? Anu asta le-am dat banii celor de la sf gheorghe pentru ca astia de la bv nu mai merita....pur si simplu :evil: Am vorbit cu directoru, in caz de plase sau alte magarii si a zis ca in maxim 20 minute sunt acolo.....si chiar il cred pt ca (asta-i adevaru) ungurii sunt mult mai seriosi decat noi... Pana acu e a treia asociatie unde vizez permisu....si vor urma si altele...probabil

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 01 Apr 2007, 22:13

apoi ce sa zic, io am facut la BV in graba, oricum nu face nimeni nimica stai linistit, plasele le baga noaptea in orice sat, in schimb plin de baboiari in orice perioada, ... la Sf Ghe nu vizez ca ma enerveaza cu pretentiile lor sunt obligativisti , daca nu ai la ei nu poti pescui in judet, ii un kk mak si contrazice legea, apoi la Fagarash nam timp sa ajung cu trenu ca ratez partida de pescuit, am ajuns la nivelu la care "mi se rupe" unde dau banu fiindca tot in buda ajunge , totusi am auzit ca aia din covasna mai fac ceva controale...dar si la sibiu am vazut facute si am auzit si la fagaras facut, cred ca mai misca si ei ceva , ii bun sa mai pot strecura o lingura in liniste in prhobitia mare :twisted:

dan bobei
veteran
veteran

Mesaj de dan bobei » 05 Apr 2007, 21:16

Rusine pentru pescarii din Covasna...nici macar un raspuns din zona....ori nu avem pescari de p-acolo, ori nu vreti sa spuneti...sau poate nu stiti....oricum RUSINE :oops: ....parerea mea....

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 05 Apr 2007, 21:27

[quote="dan bobei"].....si chiar il cred pt ca (asta-i adevaru) ungurii sunt mult mai seriosi decat noi... Hotaraste-te prietene,ori ii lauzi ori ii blamezi.... :lol:...parerea mea... :lol: :lol: :lol:

dan bobei
veteran
veteran

Mesaj de dan bobei » 06 Apr 2007, 08:57

old_radu scrie:
dan bobei scrie:.....si chiar il cred pt ca (asta-i adevaru) ungurii sunt mult mai seriosi decat noi... Hotaraste-te prietene,ori ii lauzi ori ii blamezi.... :lol:...parerea mea... :lol: :lol: :lol:
Daca citeai mai atent vedeai ca "laudele" erau pentru cei de la filiala, care mai misca cate ceva cu controalele, fata de brasov, spre exemplu..., iar supararea mea e indreptata spre pescarii din covasna care nu sunt deloc activi pe forum...intrebarea de inceput le era adresata, dar din pacate nu am putut sa aflu nimic de la ei...au raspuns tot brasoveni de-ai mei.....asa ca domnu radu, fiti domne mai atent....

Scrie răspuns