cine e din Tulcea?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: cine e din Tulcea?
da da, si eu sunt curios 

Doamne ce cuminti sunteti. Cei cu voi fratilor, va lovit canicula? 

Ops...
si totusi cineva n-a fost atat de cuminte si lovit de canicula precum am crezut
S.G.

In concluzie... cine pescuieste pana noaptea tarziu, nu doarme multS.G. DRILL scrie:am sosit de la pescuit la ora 24 si 35 min![]()
am avut o partida foarte ciudata de pescuit , in sensul ca orice shad puneam , lovea foarte puternic si scotea shadul de pe jig![]()
am folosit :big hammer , hoochie koochie , relax , fishunter, etc , etc![]()
am pus tarziu delalande sandra cap rosu corp verde glitter 9 cmsi am mai avut 2 ciocane finalizate
![]()
salau 65 cm - 2.5 kg
salau 60 cm - 2.2 kg
![]()
![]()

S.G.

Felicitatziuni stimabile!!!steff scrie:Ops...si totusi cineva n-a fost atat de cuminte si lovit de canicula precum am crezut
![]()
In concluzie... cine pescuieste pana noaptea tarziu, nu doarme multS.G. DRILL scrie:am sosit de la pescuit la ora 24 si 35 min![]()
am avut o partida foarte ciudata de pescuit , in sensul ca orice shad puneam , lovea foarte puternic si scotea shadul de pe jig![]()
am folosit :big hammer , hoochie koochie , relax , fishunter, etc , etc![]()
am pus tarziu delalande sandra cap rosu corp verde glitter 9 cmsi am mai avut 2 ciocane finalizate
![]()
salau 65 cm - 2.5 kg
salau 60 cm - 2.2 kg
![]()
![]()
![]()
![]()
S.G.

venit de la pescuit la ora 23, si rezultatul suna cam asa: un avatel de 25cm, cateva marle(cea mai mare 25 cm) si una bucata salautz de 1kg 

Mai bine stateai acasa sau la o bere... 

Am avut berea cu mine, miscarea a facut toata distractiasteff scrie:Mai bine stateai acasa sau la o bere...

Maine faci o iesire la TV?
Nu... am altceva in program. Programul a fost stabilit de altcineva, mie nu mi-a ramas decat sa fiu de acordg30rg3 scrie:[...]
Maine faci o iesire la TV?

Fir intins prietene! 

steff scrie:Fir intins prietene!

Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...