m-am intalnit cu "Furtz" si am mai aruncat de cateva ori pana la Esplanada dar decat un atac anemic, deasemeni si el a luat un strap si a mai scapat vreo doi. Oricum frecventa atacurilor este destul de bunasteff scrie:Pai da... bere dupa bere e placere... La peste nu mai vrea nimeni ca e grele
![]()
cine e din Tulcea?
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
Re: cine e din Tulcea?
Asadar, ce facem? Ne apucam de street fishing?g30rg3 scrie:[...]
m-am intalnit cu "Furtz" si am mai aruncat de cateva ori pana la Esplanada dar decat un atac anemic, deasemeni si el a luat un strap si a mai scapat vreo doi. Oricum frecventa atacurilor este destul de buna
Eu am dat startul, te-ai convins si tu ca treaba functioneaza... nu ne ramane decat sa ne mobilizam.
Corect, ideea e ca m-am umplut de energie mai ceva cu bateriile "****"steff scrie:Asadar, ce facem? Ne apucam de street fishing?g30rg3 scrie:[...]
m-am intalnit cu "Furtz" si am mai aruncat de cateva ori pana la Esplanada dar decat un atac anemic, deasemeni si el a luat un strap si a mai scapat vreo doi. Oricum frecventa atacurilor este destul de buna![]()
Eu am dat startul, te-ai convins si tu ca treaba functioneaza... nu ne ramane decat sa ne mobilizam.
baieti, unde umblati?
Am fost putin plecat din localitate, acum am revenit si m-am apucat sa umblu la calculator... reinstalez totul
Am pierdut deja destule "lucruri" din calculator
Ceilalti se lasa inca asteptati
Am pierdut deja destule "lucruri" din calculator
poate maine seara ne luam de manutza si bem o bere pe falezasteff scrie:Am fost putin plecat din localitate, acum am revenit si m-am apucat sa umblu la calculator... reinstalez totul![]()
![]()
![]()
Am pierdut deja destule "lucruri" din calculator![]()
![]()
![]()
Sper ca pana maine seara sa termin de instalat totul.g30rg3 scrie: poate maine seara ne luam de manutza si bem o bere pe faleza
pana acum de 6 ori am fost in Delta,si niciodata nu a venit nimeni sa controleze permise sau alte detalii,nu merita sa aruncati banii parerea mea. bafta 
!!!!!!! C&R FISHING !!!!!!!!
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....
@VicToR... las' sa fie in buzunar, nu stii peste cine dai sau cine da peste tine si... nu e placut deloc.