cine e din Tulcea?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: cine e din Tulcea?
Steff, un stuf de 3,3m e mai bun.....iti zic eu . 

se baga cineva maine dimineatza la o iesire la 7 tevi?
Da Robert, mi-am luat Reno killer 2.45 14-42 de la Dragon.Robert517 scrie:steff ti-ai luat pana la urma Dragon ? de care ? killer (14-42)? monster (10-35)? -baga impresii despre sensibilitate ...
- am vrut sa-mi iau si eu , dar in perioada aceea parca disparusera toate lansetele - pana la urma am luat Zanderul asa cum stii(inca mi se mai pare ciudat ca pescuiesc cu o lanseta de numai 180 LEI
- dar eu sunt multumit , salaul la fel....
) , poate ma bag si eu la un upgrade .....
Impresii?... arata bine, atat deocamdata

Mi-ai suflat Zanderul de sub nas

Cine?, eu???Goldelian scrie:Steff are de cca o saptamana si un pulse modelul vechi dar care e nou nout.

Goldelian scrie:e prins pe frontiera? parca asa pare.....pe colt, la cetal.... si ai mai avut vreun atac ceva?

Si totusi, sa nu exageramg30rg3 scrie: te-ai dai pe dragoane tusi ne iei pe noi cu bambusuri si alte alea

Goldelian scrie:Steff, un stuf de 3,3m e mai bun.....iti zic eu .
Te cred

-
- utilizator constant
@steff - eram curios ce face "sistemul de rezonanta incorporat in blanc"
si "gripul de grafit ce amplifica orice vibratie produsa de naluca dvs."
- e ceva pe bune ? sau doar vrajeala de marketing ?
(asa cum banuiesc
)
Oricum data fiind diferenta de pret fata de Zanderul meu - cel putin blancul ar trebui sa fie mai bun - mai senzitiv !( si asta cred ca e cel mai important !)
Lasa ca daca-si ia SG un Killer ne lamureste pe amandoi - cred ca nu se usuca tushul pe bonul de casa - si el e cu lanseta "la apa"

Oricum data fiind diferenta de pret fata de Zanderul meu - cel putin blancul ar trebui sa fie mai bun - mai senzitiv !( si asta cred ca e cel mai important !)
Lasa ca daca-si ia SG un Killer ne lamureste pe amandoi - cred ca nu se usuca tushul pe bonul de casa - si el e cu lanseta "la apa"

-
- utilizator constant
Miercuri (gherlaGoldelian scrie:Oare se mai poate pescui in zona 7tevi? Ma gandesc sa nu fi dat apa peste mal, mai ales ca azi cota dunarii a fost +24cm. Am de gand sa o ard prin zona maine dimineatza.

Camera de rezonanta nu cred ca face mare lucru daca blank-ul este prost, DAR tinand cont ca este un Blank Toray 46-TON ceea ce inseamna un continut minim de rasini, ar trebui sa simti si obletii pe care ii lovesti cu jig-ul in capRobert517 scrie:@steff - eram curios ce face "sistemul de rezonanta incorporat in blanc"si "gripul de grafit ce amplifica orice vibratie produsa de naluca dvs."
- e ceva pe bune ? sau doar vrajeala de marketing ?
(asa cum banuiesc
)

http://www.rapitori.ro/forum/gallery/im ... e_id=14347

-
- utilizator constant
...blancul il suspectez si eu ca e bun (sau foarte bun)....asteptam un review de la posesor (sau posesori
)
Si inca o intrebare : Killer-ul are ultimele 4 inele lipite de blanc la fel ca Monster-ul ? ( imi place ideea
) - le-am cerut si celor de la "xxx" detalii , dar la bafta mea imi raspund peste doua luni
( cei de la Lamiglas ,in iarna ,mi-au raspuns peste o luna si jumatate - prinsesem deja salau cu Zanderul
)
PS : poate trec si eu un Killer in ...lista pentru Mos Craciun

Si inca o intrebare : Killer-ul are ultimele 4 inele lipite de blanc la fel ca Monster-ul ? ( imi place ideea

PS : poate trec si eu un Killer in ...lista pentru Mos Craciun

-
- veteran
baieti, cu ce am gresit eu oare
saptamana asta numai de belele am avut parte
miercuri am rupt nanoflexul(din vina mea)
azi am fost la constanta cu masina si m-am intors cu ea pe platforma
care din voi m-a blestemat

miercuri am rupt nanoflexul(din vina mea)

azi am fost la constanta cu masina si m-am intors cu ea pe platforma

care din voi m-a blestemat

Urat, urat, uratS.G. DRILL scrie:baieti, cu ce am gresit eu oaresaptamana asta numai de belele am avut parte
![]()
miercuri am rupt nanoflexul(din vina mea)![]()
azi am fost la constanta cu masina si m-am intors cu ea pe platforma![]()
care din voi m-a blestemat![]()
![]()

baieti, ce spuneti de asta ca eu sa imi bag picioru, era sa sar ca matza pe pereti cand am vazut
http://www.youtube.com/watch?v=vgXaLLSpoQM&feature=plcp
Ala avea bracinarii inundati mai mult ca sigur

http://www.youtube.com/watch?v=vgXaLLSpoQM&feature=plcp
Ala avea bracinarii inundati mai mult ca sigur