am plecat la timpsteff scrie:La cum ploua afara, daca n-a plecat la timp de la malul dunarii, cred ca impinge la masina la ora astag30rg3 scrie:daca tot nu ai venit macar spune ce ai prinssi daca s-a mai limpezit
... (sper sa n-am dreptate).

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
am plecat la timpsteff scrie:La cum ploua afara, daca n-a plecat la timp de la malul dunarii, cred ca impinge la masina la ora astag30rg3 scrie:daca tot nu ai venit macar spune ce ai prinssi daca s-a mai limpezit
... (sper sa n-am dreptate).
Ma bucur ca n-am avut dreptate.S.G. DRILL scrie:am plecat la timpdar daca nu bagam goana cu masina prin padure va sunam sa veniti sa impingeti la masina
de prins am prins o buca
dar apa este mai limpede
tu stii bine ca acolo sunt anumite zone cu semnal pe care eu le stiu foarte binesteff scrie:Ma bucur ca n-am avut dreptate.S.G. DRILL scrie:am plecat la timpdar daca nu bagam goana cu masina prin padure va sunam sa veniti sa impingeti la masina
de prins am prins o buca
dar apa este mai limpede
![]()
Ne suna-i la ce, la claxon?ca semnal la telefon gaseai doar daca trecea-i dunarea la ucrainieni
.
In seara asta nu o sa pot dormi de nerabdareS.G. DRILL scrie:tu stii bine ca acolo sunt anumite zone cu semnal pe care eu le stiu foarte binesteff scrie:Ma bucur ca n-am avut dreptate.S.G. DRILL scrie:am plecat la timpdar daca nu bagam goana cu masina prin padure va sunam sa veniti sa impingeti la masina
de prins am prins o buca
dar apa este mai limpede
![]()
Ne suna-i la ce, la claxon?ca semnal la telefon gaseai doar daca trecea-i dunarea la ucrainieni
.
![]()
![]()
![]()
asa ca te sunam sa iti faci aparitia sa impingi la masina![]()
![]()
Relaxeaza-te man cu og30rg3 scrie:In seara asta nu o sa pot dormi de nerabdare
bn ca mi-ai adus aminte!!! am fugit la debara dupa beresteff scrie:Relaxeaza-te man cu og30rg3 scrie:In seara asta nu o sa pot dormi de nerabdare
Salaii tai sunt acolo si sunt nerabdatori.
au aparut baietii cu rezultatelesteff scrie:Tre sa apara baietii cu rezultatele.
Eug30rg3 scrie:au aparut baietii cu rezultatelesteff poate da mai multe detalii