cine e din Tulcea?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator nou
Re: cine e din Tulcea?
Merg si eu in delta poimaine sa stau 3 zile sa prind ziua mea acolo. Ma duc la Mahmudia - Hotel Mon Jardin.
Vreau sa dau o noapte din fata hotelului de la mal si o zi cu barca. Mi-am luat de toate cu mine, intrebarea este, de la mal la ce sa dau, ce se ia in zona, somn, crap, etc? Rog ajutor si sugestii daca aveti timp pentru un incepator.
Vreau sa dau o noapte din fata hotelului de la mal si o zi cu barca. Mi-am luat de toate cu mine, intrebarea este, de la mal la ce sa dau, ce se ia in zona, somn, crap, etc? Rog ajutor si sugestii daca aveti timp pentru un incepator.
Ce face baietii? 

Baietii pescuieste. 

Salut baietii!!! Ce face baietii???....Eu fuck bine...voi??!!
Unii prin casa...uni la ora asta se pregatesc sa plece la etapa ( toooocmai la cluj in plm) ...S.G Drill , nici nu stiu ce sa zic...te admir pt ''nebunia ta'' si ambitia de a participa la fiecare etapa a LRS , dar ....am sa trag o fuga totusi la farmacie sa vad daca iti fac rost de ceva pastile
.
Succes la etapa!!!!
Si ca o simpla observatie....S.G Drill, nu esti sanatos .
Si
pe malul apei.
Steff...tu mai pescuiesti sau......... prinzi ''balauri '' si noua nu ne spui??!!
Unii prin casa...uni la ora asta se pregatesc sa plece la etapa ( toooocmai la cluj in plm) ...S.G Drill , nici nu stiu ce sa zic...te admir pt ''nebunia ta'' si ambitia de a participa la fiecare etapa a LRS , dar ....am sa trag o fuga totusi la farmacie sa vad daca iti fac rost de ceva pastile

Succes la etapa!!!!
Si ca o simpla observatie....S.G Drill, nu esti sanatos .

Si

Steff...tu mai pescuiesti sau......... prinzi ''balauri '' si noua nu ne spui??!!

-
- veteran
mi-am propus sa ma culc la ora 21 , dar sa-mi trag una in oua mi-a sarit tot somnul , nu de alta dar trebuie sa ma trezesc la ora 3 si pana la belis este cale lunga , lunga de tot 

Drum bun si fir intins sa ai coane SG.
ce? abia acum a ajuns ?steff scrie:Fir intins SG.

Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

De data asta e vorba de Manjesti.
Aloooo? Deja stati la gura sobei cu vinu' fiert la bot ma?