cine aduce voblere de la cabelas????

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Hell
veteran
veteran

cine aduce voblere de la cabelas????

Mesaj de Hell » 15 Mar 2007, 19:51

vreau sa imi iau de ici voblere si nu stiu kt face taxele.....+vobler deci sa va vad pilele la fiecare.... :twisted:

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 15 Mar 2007, 21:22

vorbeste cu mihai.f si te rezolva, taxele erau undeva la 35% din valoarea celor comandate de tine ;)

dan bobei
veteran
veteran

Mesaj de dan bobei » 27 Mar 2007, 21:32

Pui din start transportu: 40% daca vrei sa vina in 2 sapt sau 20% in x sapt (la pretu de pe site), apoi in jur de 4% comision vamal si acu vine bomba.....19 % tva. Da, ai citit bine, daca depasesti o anumita valoare (pe care o stiu doar cei de la vama) platesti si tva-ul, chiar daca codul fiscal zice altceva...ei au hartiile lor si cu asta basta! Treaba e recenta, de vreo 2-3 saptamani....de exemplu la un grip care trebuia sa fie 180 ron, am ajuns sa dau 220 ron....Vezi ce faci, acu sti si treaba cu tva-ul....Pt mai multe detalii trimite-i un mp lui edi_curiosul (el s-a ocupat direct, eu am fost numai un beneficiar) :lol:

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 28 Mar 2007, 07:01

dan bobei scrie:Pui din start transportu: 40% daca vrei sa vina in 2 sapt sau 20% in x sapt (la pretu de pe site), apoi in jur de 4% comision vamal si acu vine bomba.....19 % tva. Da, ai citit bine, daca depasesti o anumita valoare (pe care o stiu doar cei de la vama) platesti si tva-ul, chiar daca codul fiscal zice altceva...ei au hartiile lor si cu asta basta! Treaba e recenta, de vreo 2-3 saptamani....de exemplu la un grip care trebuia sa fie 180 ron, am ajuns sa dau 220 ron....Vezi ce faci, acu sti si treaba cu tva-ul....Pt mai multe detalii trimite-i un mp lui edi_curiosul (el s-a ocupat direct, eu am fost numai un beneficiar) :lol:
Chestia e de ceva timp si sta cam asa:
(((valoarea voblere)*x% transportul)*30%taxe vamale)*19% TVA)

La cabeleas este transportul si handeling-ul scump. Incearca la www.tackledirect.com - transport gratis in USA si vre-o 19 usd in Romania.

Eliminarea taxelor vamale se face pentru produsele europene. daca vrei ceva incearca un dealer european. acesta insa avea preturi mai mari decat in state. TVA se va plati atata timp cat taxele se vor plati. Adica foreever and ever and ever and ever and ever .... :lol:
Ștefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

Scrie răspuns