cine aduce voblere de la cabelas????
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
cine aduce voblere de la cabelas????
vreau sa imi iau de ici voblere si nu stiu kt face taxele.....+vobler deci sa va vad pilele la fiecare.... 

-
- veteran
Pui din start transportu: 40% daca vrei sa vina in 2 sapt sau 20% in x sapt (la pretu de pe site), apoi in jur de 4% comision vamal si acu vine bomba.....19 % tva. Da, ai citit bine, daca depasesti o anumita valoare (pe care o stiu doar cei de la vama) platesti si tva-ul, chiar daca codul fiscal zice altceva...ei au hartiile lor si cu asta basta! Treaba e recenta, de vreo 2-3 saptamani....de exemplu la un grip care trebuia sa fie 180 ron, am ajuns sa dau 220 ron....Vezi ce faci, acu sti si treaba cu tva-ul....Pt mai multe detalii trimite-i un mp lui edi_curiosul (el s-a ocupat direct, eu am fost numai un beneficiar) 

- StefanDinu
- veteran
Chestia e de ceva timp si sta cam asa:dan bobei scrie:Pui din start transportu: 40% daca vrei sa vina in 2 sapt sau 20% in x sapt (la pretu de pe site), apoi in jur de 4% comision vamal si acu vine bomba.....19 % tva. Da, ai citit bine, daca depasesti o anumita valoare (pe care o stiu doar cei de la vama) platesti si tva-ul, chiar daca codul fiscal zice altceva...ei au hartiile lor si cu asta basta! Treaba e recenta, de vreo 2-3 saptamani....de exemplu la un grip care trebuia sa fie 180 ron, am ajuns sa dau 220 ron....Vezi ce faci, acu sti si treaba cu tva-ul....Pt mai multe detalii trimite-i un mp lui edi_curiosul (el s-a ocupat direct, eu am fost numai un beneficiar)
(((valoarea voblere)*x% transportul)*30%taxe vamale)*19% TVA)
La cabeleas este transportul si handeling-ul scump. Incearca la www.tackledirect.com - transport gratis in USA si vre-o 19 usd in Romania.
Eliminarea taxelor vamale se face pentru produsele europene. daca vrei ceva incearca un dealer european. acesta insa avea preturi mai mari decat in state. TVA se va plati atata timp cat taxele se vor plati. Adica foreever and ever and ever and ever and ever ....