chiar acum este "operatiunea monstrul"

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

noname
veteran
veteran

hgh

Mesaj de noname » 05 Ian 2006, 16:57

apropo de scenarist in film exista o greseala, o voce care nu era la locul ei si au uitat de ea acolo (tine jumate de secunda)? a sesizat-o cineva :lol:

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 05 Ian 2006, 19:14

Hai sa va spun una tare din Delta de anul acesta:
-ora 11-12, momentul in care se taia maioneza si deja incepea prosteala in barca. Fiecare aveam cateva zeci de bucati la activ asa ca eram intr-o stare de veselie geerala. De juma' de ora nimeni nu mai luase nimic. Mie nu-mi mai tacea gura si aveam in cap doar replici din "Operatiunea monstru' ". Razvan m., Gabi(ghidul nostru) si nevasta-mia imi tineau isonu' si deodata apropiindu-ne de stuf, ma ridic in picioare si zic, in timp ce lansez direct spre trestii: " ...lansez precis, la baza stufului!...las sa cada....numar: 1, 2, 3, 4...6, 7....INTEP(in acels timp intep scurt)...siiii e EA(stupoare, caraitul franei se face auzit printre rasetele din barca si lanseta mea e chifla)....NU, nu , nu....nu acolo, nu la trestii( zic eu mai departe), hai la miiinee la baarca!...." si o tin tot asa intr-o parodie pana cand stiuca de 4 kile e scoasa in barca. :lol:

Recunosc ca am mai incercat de 2 sau 3 ori dar nu mi-a mai iesit...asa ca a ramas asa, dar oricum a fost de efect! :lol: :lol: :lol: :lol:

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 05 Ian 2006, 19:37

ai uitat sa zici:
"mulinez... calm, calm...." :lol:
parca te vad :lol:
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

Aquaro Angler
veteran
veteran

Mesaj de Aquaro Angler » 06 Aug 2006, 12:50

Astazi pe programul B1TV la ora 19:00 incepe iar filmul "Operatiunea Monstrul" , Romania 1976.

Scrie răspuns