Cele mai mari exemplare din lume

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 18 Oct 2010, 20:27

:shock:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

ANDREI RIGA
veteran
veteran

Mesaj de ANDREI RIGA » 18 Oct 2010, 22:23

Se pare ca e chiar bass si poza este facuta sigur in Romania !

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 18 Oct 2010, 22:31

Bass de care ? Big mouth nu este !

ANDREI RIGA
veteran
veteran

Mesaj de ANDREI RIGA » 18 Oct 2010, 23:41

Fineturile ma depasesc :D dar stiu cine a facut poza si mi s-a povestit si unde a fost prins ! Detaliile il las pe autor, daca vrea, sa le dea !

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 19 Oct 2010, 10:04

De preferat sa nu se zica locul..... sau nici macar balta sau raul...
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 19 Oct 2010, 10:17

Nemernic scrie:De preferat sa nu se zica locul..... sau nici macar balta sau raul...
de ce? crezi ca o sa dea navala pescarii cu mic cu mare sa prinda porcusori d-aia?
sau porcusorii se fac instant la dimensiunea si densitatea din sua? :D

E foarte probabil sa "primim" de la unguri sau sarbi, din varii surse (pasari, rauri etc), insa eu zic ca mai e mult pana sa pescuim basi prin romanica.
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 19 Oct 2010, 11:39

Cu other methods apare bibi de 7 kile , iar la questionable ceva bibi la 10 kile :lol: :lol: De aia ii si questionable presupun :lol:

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 20 Oct 2010, 15:42

leba scrie:
Nemernic scrie:De preferat sa nu se zica locul..... sau nici macar balta sau raul...
de ce? crezi ca o sa dea navala pescarii cu mic cu mare sa prinda porcusori d-aia?
sau porcusorii se fac instant la dimensiunea si densitatea din sua? :D

E foarte probabil sa "primim" de la unguri sau sarbi, din varii surse (pasari, rauri etc), insa eu zic ca mai e mult pana sa pescuim basi prin romanica.

Bass s-a mai prins in Romania , nu e prima oara . Au fost cateva cazuri cu exemplare mari , nu porcusori din astia . Treaba e ca se inmultesc repede scarbele .
Unii sunt de parerea ca odata intrat , nu mai scapam de el , si va produce daune majore pisciculturii . Altii se bucura pentru drill ...
Anul trecut pescuiam pe un baraj in Italia , predilect la bass . Pescarii din zona spuneau ca de cand a intrat bass-ul in lac , a scazut numarul puietului de crap . La fel de bucurosi erau si spinningarii de acolo , dar cand au vazut ce pagube a facut , si-au schimbat parerea .
Ramane de vazut ce se va intampla la noi , inca e prea devreme sa dam un verdict . La Dunare n-ar fi bai , ca e volum mare de apa si nu cred ca ne va afecta , dar cand o sa inceapa sa o ia pe canale/balti , s-ar putea sa stam cu deshtu'-n gura .

D_ali
veteran
veteran

Mesaj de D_ali » 20 Oct 2010, 15:49

nici eu nu-s de acord cu "aliens-ii" de prin alte colturi ale lumii, asta din principiu, dar nu-mi fac prea mari griji pe tema asta, caci are grija "romanul" sa nu se inmulteasca prea tare...stiti voi, de foame...

Scrie răspuns