Cele mai mari exemplare din lume
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
-
- veteran
de ce? crezi ca o sa dea navala pescarii cu mic cu mare sa prinda porcusori d-aia?Nemernic scrie:De preferat sa nu se zica locul..... sau nici macar balta sau raul...
sau porcusorii se fac instant la dimensiunea si densitatea din sua?

E foarte probabil sa "primim" de la unguri sau sarbi, din varii surse (pasari, rauri etc), insa eu zic ca mai e mult pana sa pescuim basi prin romanica.
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
Cu other methods apare bibi de 7 kile , iar la questionable ceva bibi la 10 kileIlarion scrie:http://www.fishing-worldrecords.com/per ... tilis.html

leba scrie:de ce? crezi ca o sa dea navala pescarii cu mic cu mare sa prinda porcusori d-aia?Nemernic scrie:De preferat sa nu se zica locul..... sau nici macar balta sau raul...
sau porcusorii se fac instant la dimensiunea si densitatea din sua?
E foarte probabil sa "primim" de la unguri sau sarbi, din varii surse (pasari, rauri etc), insa eu zic ca mai e mult pana sa pescuim basi prin romanica.
Bass s-a mai prins in Romania , nu e prima oara . Au fost cateva cazuri cu exemplare mari , nu porcusori din astia . Treaba e ca se inmultesc repede scarbele .
Unii sunt de parerea ca odata intrat , nu mai scapam de el , si va produce daune majore pisciculturii . Altii se bucura pentru drill ...
Anul trecut pescuiam pe un baraj in Italia , predilect la bass . Pescarii din zona spuneau ca de cand a intrat bass-ul in lac , a scazut numarul puietului de crap . La fel de bucurosi erau si spinningarii de acolo , dar cand au vazut ce pagube a facut , si-au schimbat parerea .
Ramane de vazut ce se va intampla la noi , inca e prea devreme sa dam un verdict . La Dunare n-ar fi bai , ca e volum mare de apa si nu cred ca ne va afecta , dar cand o sa inceapa sa o ia pe canale/balti , s-ar putea sa stam cu deshtu'-n gura .