Cel mai tare comentariu despre o balta gasit de mine pe net

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 01 Apr 2006, 11:59

sau un concurs de facut copca-viteza,in barca...cu furca,bineinteles :lol:
Michael va recomanda Regulamentul forumului

gabii
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de gabii » 02 Apr 2006, 17:46

Acelasi lucru se intampla in urma cu cativa ani la Lacul Taut din Arad. Imi povesteau unii ca au prins cu BATA, saci intregi de carasi care venisera la apa mica sa depuna icrele. Pe bune, a fost macel atunci, saci intregi de carasi prinsi cu bata.. .adica cu bata pe spunare!

adyy_002
junior
junior

Mesaj de adyy_002 » 03 Apr 2006, 08:44

Michael esti tare frate , asta mi-a placut :P :P :P

tmandrei
junior
junior

Mesaj de tmandrei » 03 Apr 2006, 10:58

romanul e inventiv
ar trebui sa apara prin magazinele cu articole de pescuit FURCI

tmandrei
junior
junior

Mesaj de tmandrei » 03 Apr 2006, 11:01

nu o luati de buna

sofoneamihai
senior
senior

Mesaj de sofoneamihai » 03 Apr 2006, 11:23

Dane muta postarile cu furcile la Echipamente ! Apropo a vazut careva ultimu' model de furca Daiwa cu maner de carbon HM cu priza din pluta brate forjate si varf de vidia ( debarbetat special pt C&R ) ? O nebunie ! Sau carbidu' de la Solar cu aroma de scopex ?

Cucu Ionel
senior
senior

Mesaj de Cucu Ionel » 03 Apr 2006, 14:55

Pescuitul cu furca s-a practicat"cu succes"si in Banat,in '92 cand s-a deschis barajul de la Liebling.Acest"sport"a fost practicat cu mic cu mare pe campurile din aval de baraj,incarcandu-se in carute si masini tone de peste.Acum Liebling-ul mai adaposteste doar caras si putin biban,ce a mai scapat in restul de apa ramas. :cry:

bluesky1ro
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de bluesky1ro » 04 Apr 2006, 18:01

Cucu Ionel scrie:Pescuitul cu furca s-a practicat"cu succes"si in Banat,in '92 cand s-a deschis barajul de la Liebling.Acest"sport"a fost practicat cu mic cu mare pe campurile din aval de baraj,incarcandu-se in carute si masini tone de peste.Acum Liebling-ul mai adaposteste doar caras si putin biban,ce a mai scapat in restul de apa ramas. :cry:
Acelasi gen de pescuit s-a practicat cu succes si pe canalul betonat din Ciarda, linga Timisoara cind au oprit apa pe canal, mare pacat, au intrat tiganii cu plasele, cu furcile, cu mina, s-a prins avat, clean, biban, rosioara, platica, stiuca mare, etc vreau sa spun ca varietate pestelui din acel canal greu se poate regasi intr-un riu in tara, pacat...

Serbanel

Mesaj de Serbanel » 05 Apr 2006, 08:55

Pentru Gerula si Sofonea,
Bai copii, nu stiti voi ce partide am facut eu pe diverse paraie de pastrav cu cosul de rachita...eram mic si prost atunci, acum sunt mare si...mai evoluat, dar ma apuca o nostalgie dupa vremurile alea. Si oricum fatza de braconierii astia criminali care dau cu ciomege, fuurci, carbid etc., cosul meu era aproape la fel de sportiv ca si mustele artificiale. In fond, nimeni nu-l obliga pe pastrav sa intre in cos, uneori lacomia (curiozitatea) se plateste scump... Si elibeream subdimensionatzii, fara ranile alea oribile in buza produse de ancorele astora cu linguri. Doamne, ce sadici spinnerii astia...

bluesky1ro
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de bluesky1ro » 05 Apr 2006, 20:12

Serbanel scrie:Pentru Gerula si Sofonea,
Bai copii, nu stiti voi ce partide am facut eu pe diverse paraie de pastrav cu cosul de rachita...eram mic si prost atunci, acum sunt mare si...mai evoluat, dar ma apuca o nostalgie dupa vremurile alea. Si oricum fatza de braconierii astia criminali care dau cu ciomege, fuurci, carbid etc., cosul meu era aproape la fel de sportiv ca si mustele artificiale. In fond, nimeni nu-l obliga pe pastrav sa intre in cos, uneori lacomia (curiozitatea) se plateste scump... Si elibeream subdimensionatzii, fara ranile alea oribile in buza produse de ancorele astora cu linguri. Doamne, ce sadici spinnerii astia...
Pe vremea cu cosu... mai era peste, ca dupa aia s-a trecut la schimbarea cursului apelor mici(piraie), apoi s-a trecut la curent, dinamita si uite asa s-a cam dus dracu pestele... :evil:

Scrie răspuns