Cel mai tare comentariu despre o balta gasit de mine pe net
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
sau un concurs de facut copca-viteza,in barca...cu furca,bineinteles 

Michael va recomanda Regulamentul forumului
-
- senior
-
- senior
Pescuitul cu furca s-a practicat"cu succes"si in Banat,in '92 cand s-a deschis barajul de la Liebling.Acest"sport"a fost practicat cu mic cu mare pe campurile din aval de baraj,incarcandu-se in carute si masini tone de peste.Acum Liebling-ul mai adaposteste doar caras si putin biban,ce a mai scapat in restul de apa ramas. :cry:
- bluesky1ro
- utilizator constant
Acelasi gen de pescuit s-a practicat cu succes si pe canalul betonat din Ciarda, linga Timisoara cind au oprit apa pe canal, mare pacat, au intrat tiganii cu plasele, cu furcile, cu mina, s-a prins avat, clean, biban, rosioara, platica, stiuca mare, etc vreau sa spun ca varietate pestelui din acel canal greu se poate regasi intr-un riu in tara, pacat...Cucu Ionel scrie:Pescuitul cu furca s-a practicat"cu succes"si in Banat,in '92 cand s-a deschis barajul de la Liebling.Acest"sport"a fost practicat cu mic cu mare pe campurile din aval de baraj,incarcandu-se in carute si masini tone de peste.Acum Liebling-ul mai adaposteste doar caras si putin biban,ce a mai scapat in restul de apa ramas.
Pentru Gerula si Sofonea,
Bai copii, nu stiti voi ce partide am facut eu pe diverse paraie de pastrav cu cosul de rachita...eram mic si prost atunci, acum sunt mare si...mai evoluat, dar ma apuca o nostalgie dupa vremurile alea. Si oricum fatza de braconierii astia criminali care dau cu ciomege, fuurci, carbid etc., cosul meu era aproape la fel de sportiv ca si mustele artificiale. In fond, nimeni nu-l obliga pe pastrav sa intre in cos, uneori lacomia (curiozitatea) se plateste scump... Si elibeream subdimensionatzii, fara ranile alea oribile in buza produse de ancorele astora cu linguri. Doamne, ce sadici spinnerii astia...
Bai copii, nu stiti voi ce partide am facut eu pe diverse paraie de pastrav cu cosul de rachita...eram mic si prost atunci, acum sunt mare si...mai evoluat, dar ma apuca o nostalgie dupa vremurile alea. Si oricum fatza de braconierii astia criminali care dau cu ciomege, fuurci, carbid etc., cosul meu era aproape la fel de sportiv ca si mustele artificiale. In fond, nimeni nu-l obliga pe pastrav sa intre in cos, uneori lacomia (curiozitatea) se plateste scump... Si elibeream subdimensionatzii, fara ranile alea oribile in buza produse de ancorele astora cu linguri. Doamne, ce sadici spinnerii astia...
- bluesky1ro
- utilizator constant
Pe vremea cu cosu... mai era peste, ca dupa aia s-a trecut la schimbarea cursului apelor mici(piraie), apoi s-a trecut la curent, dinamita si uite asa s-a cam dus dracu pestele...Serbanel scrie:Pentru Gerula si Sofonea,