Ce urmeaza????

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

holykowalsky
utilizator constant
utilizator constant

Ce urmeaza????

Mesaj de holykowalsky » 01 Mar 2007, 14:22

Asta e un anunt gasit la vanzari pe un site..

"Vand Suport automat pentru lanseta. Realizeaza inteparea automata a pestelui, atat la slabirea cat si la intinderea firului. Dispozitivul Automat pentru Pescuit Stationar(DAPS), realizat pe baza unei inventii proprii, brevetate de catre OSIM, este destinat pescuitului stationar in ape statatoare(lacuri,balti) sau in ape lin curgatoare. Este utilizat in pescuitul "la fund" la crap,caras,salau,cteno,etc... Inteparea se face prin ridicarea automata a lansetei din pozitia orizontala in pozitie oblica, beneficiind astfel de elasticitatea ei, evitand ruperea firului sau a gurii pestelui. Soarta pestelui ce a gustat momeala depinde doar de bunavointa pescarului !!! Pret 975.000lei La cerere, detalii chiar de la inventator, in email. email: maxanioan@yahoo.com
tel:Ioan Maxan : 0265 246237"

:headbash:

urmeaza....
minciogul automat wireless
scaunul de pescuit cu incalzire centrala, tv, net si frigider
juvelnicul care face fileuri si ciorbe pescaresti

ciudate creaturi craparii astia...
Bla bla bla, bla bla bla

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 01 Mar 2007, 14:55

A avut reclama pe la TV acu 1 an sau doi.

Ma gandesc sa inventez sistemul de pescuit automat, care lanseaza si recupereaza singur nalucile, cu posibilitati de setare computerizata a vitezei de recuperare, liniara sau ne-liniara, cu stopuri si accelerari. Inca lucrez la partea de scos pestele din carlig si pus in juvelnic. Dar aveti putintica rabdare! :lol:

Dan Cotelici
junior
junior

Re: Ce urmeaza????

Mesaj de Dan Cotelici » 01 Mar 2007, 15:02

holykowalsky scrie:
Sfinte Kowalski,
Nu-ti da cu parerea despre un fenomen pe care nu-l cunosti.
Ma refer, evident, la pescuitul crapului cu metode moderne.
Sunt pescar de crap.Pescuiesc si la rapitor cand nu pot pescui la crap.Imi inchipui ca pescuiesc mai bine decat o parte din cei pe care-i cunosc si observ ca se dau "rotunzi" pe forumul asta.In loc sa-i iau la misto pe rapitoristi am ales sa tac si sa invat.
PS.
De doi trei ani se vorbeste de aceste dispozitive si eu nu am vazut nici un pescar de crap folosind asa ceva.Sunt convins ca functioneaza foarte bine la copca cu pestisor viu.Ma gandesc care sunt sansele sa iau un crap cu metoda asta. :evil:
Dan Cotelici
CS Pescar4Ever
Asociatia Pescari4Ever

Paul Adrian
veteran
veteran

Mesaj de Paul Adrian » 01 Mar 2007, 15:39

nu te grabi, incepem cu implementarea de microcipuri si motorase in naluci, dupa ce fixam problema, trecem la fire, mulinete... betze si chiar si la noi :twisted:
Apropo...chiar mai este nevoie de mine? :shock:

holykowalsky
utilizator constant
utilizator constant

Re: Ce urmeaza????

Mesaj de holykowalsky » 01 Mar 2007, 15:42

Dan Cotelici scrie:
holykowalsky scrie:
Sfinte Kowalski,
Nu-ti da cu parerea despre un fenomen pe care nu-l cunosti.
Ma refer, evident, la pescuitul crapului cu metode moderne.
Sunt pescar de crap.Pescuiesc si la rapitor cand nu pot pescui la crap.Imi inchipui ca pescuiesc mai bine decat o parte din cei pe care-i cunosc si observ ca se dau "rotunzi" pe forumul asta.In loc sa-i iau la misto pe rapitoristi am ales sa tac si sa invat.
PS.
De doi trei ani se vorbeste de aceste dispozitive si eu nu am vazut nici un pescar de crap folosind asa ceva.Sunt convins ca functioneaza foarte bine la copca cu pestisor viu.Ma gandesc care sunt sansele sa iau un crap cu metoda asta. :evil:
nu am avut un ton rautacios...cred :)

oricum..nu stiu unde mai e placerea pescuitului...pentru ce vii sa pescuiesti cand 50% din pescuit ti-l fac nishte masinarii... pescuitul nu se rezuma la ce ai in juvelnic...nu????
Bla bla bla, bla bla bla

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 01 Mar 2007, 15:51

pentru unii conteaza doar ce e in juvelnic si cu ce se vor lauda in momentul intalnirii cu stiu eu ce prieteni ...

asta este ... :cry:
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 01 Mar 2007, 15:54

MihaiV scrie: Inca lucrez la partea de scos pestele din carlig si pus in juvelnic. Dar aveti putintica rabdare! :lol:
pai nu e greu. folosesti aceleasi clase ca la scoaterea din carlig si eliberat inpoi in apa, numai ca modifici ultima parte. ma gandesc ca algoritmul asta l-ai implementat deja :D

interesant dispozitivul ala. dar oare dupa ce inteapa pestele, ce face? incepe sa urle alarma si sa aprinda girofarul ca sa-l trezeasca pe puturosul-care-doarme-intins-pe-sezlong -sub-umbrela-langa-gratarul-inca-fumegand -cu-pantalonii-de-la-trainingul-de-fas-roz-ridicati-peste-genunchi -si-sticla-de-bere-sprijinita-pe-burta ca sa mearga sa drileze animalul? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

Dan Cotelici
junior
junior

Mesaj de Dan Cotelici » 01 Mar 2007, 16:15

Ce urmeaza?...... barcile cu sute de CP sau ski-jeturile.Neaparat valuri!Neaparat sonar!Ai gasit gropanu', ai gasit pragu, ai gasit structura?... pui un jig spoon de 22g , multifilament si "cocoshing" la greu.Pardon...spinning. :shock:
Neaparat fotografie(jig spoon-ul se transforma ca prin minune intr-un shad :lol: ).... apoi "eliberare" pe sfoara plina de carlige. :oops:
Apoi o dai pe "Actimel" :P .Nu mai conteaza ca te doare capu'..... doar ai umplut traista. :twisted:
Dan Cotelici
CS Pescar4Ever
Asociatia Pescari4Ever

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 01 Mar 2007, 16:24

da domnule Dan, din pacate sunt si din astia
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

holykowalsky
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de holykowalsky » 01 Mar 2007, 16:29

cred ca in zece ani alaturi de pozele cu pesti vor fi niste masinarii...FishMaster 3000 Pro, CarpFighter 5000 Gold Edition... :) iar pescarii...???????
Bla bla bla, bla bla bla

Scrie răspuns