Ce se intampla cu stiuca ce a plecat cu naluca infipta in gu
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
Ce se intampla cu stiuca ce a plecat cu naluca infipta in gu
Salutare,
Mi s-a intamplat de mai multe ori, pescuind la clean, sa imi fie atacata naluca de stiuca, care mi-a rupt firul si a plecat cu naluca infipta in gura. Ce parere aveti, exista sanse ca stiucile respective sa scape de nalucile agatate de ele si sa supravietuiasca?
Multumesc pentru raspunsuri.
Mi s-a intamplat de mai multe ori, pescuind la clean, sa imi fie atacata naluca de stiuca, care mi-a rupt firul si a plecat cu naluca infipta in gura. Ce parere aveti, exista sanse ca stiucile respective sa scape de nalucile agatate de ele si sa supravietuiasca?
Multumesc pentru raspunsuri.
Re: Ce se intampla cu stiuca ce a plecat cu naluca infipta i
Cu naluca cu tripla inca nu am prins ,ma refer cu naluca in gura si sa atace , am prins insa deja cativa pesti cu carlig si fir rupt , chiar am luat la soft 2 dintosi cu jigheadu in gura , nu mai aveau softu , insa carligu era acolo , putin ruginit insa in gura !
Daca is ancore bune si i-au cusut la peste bine gura , as zice ca ii condamnat
Daca is ancore bune si i-au cusut la peste bine gura , as zice ca ii condamnat

debarbetarea carligelor/ancorelor probabil aduce mai multe rateuri insa cred ca poate rezolva problema
-
- senior
Am prins in Delta o stiuca de vre-un kil si jumate cu un linguroi in burta cat o juma' de palma. Dar fara ancora.
o fi nadit careva cu linguri
:lol1: :lol1:Stai jos scrie:o fi nadit careva cu linguri
A digerat ancora, cu lingura e mai greu...
bine ca nu s-a nadit cu macroi 

fishmaster56 scrie:Am prins in Delta o stiuca de vre-un kil si jumate cu un linguroi in burta cat o juma' de palma. Dar fara ancora.
O fi posibil din punct de vedere stiintific

Sa zicem ca stiintificii nu au dreptate intodeauna , se ridica o problema , cata vreme o supravietuit stiuca cu lingura dupa ce s-au topit ancorele

Din punct de vedere anatomic ii cam imposibil , sau poate nu am io suficienta experienta .
-
- senior
Nu-i deloc pescareasca. A fost cu martori. Initial am crezut ca-i vre-un caras inghitit recent. Lingura nu era ruginita. Si nu avea nici inele de prindere. Probabil a fost pierduta in apa si a luat-o. Asta ne-a mirat si pe noi ca normal n-ar fi trebuit sa mai atace insa a atacat chiar violent.
-
- veteran
In 2002 am prins o stiuca(la lingura) care avea in burta 3 triple,dintre care una avea sarma subtiata/corodata aproape in intregime. Am banuit ca a rupt sforile lui Vasile Savescu inainte de a o prinde eu