ce locuri de pescuit imi recomandati
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
planific la sfarsitul luni o iesire gen turul Romaniei de vreo 2 saptamani unul din scopuri este pescuitul pe ape noi in special rauri ma intereseaza Olt,Prut,Cris,Mures vas ruga sa-mi dati niste ponturi unde ar trebui sa merg ma intereseaza niste locati productive pt voi,ca apoi eu sa fac un traseu sa vad pe unde merg inca nu mi-am stabilit nici o ruta expeditia este in stadiu de proiect.multumesc anticipat pt raspunsuri
- nickydarnico
- senior
parerea mea ii ca daca ai urmarit topicurile , nu tre sa iti zica nimeni unde.
chiar ai fi mai castigat .... deoarece cine a postat chiar vb serios si nu dadea ponturi pt unu sau altul
daca ajungi in apropierea sibiului ti-as recomanda sa incerci sub centralele de la scoreiu si avrig. in ambele cazuri poti urmarii atat avatul ,salaul cat si stiuca !
ma bucur pt tine si iti doresc mult rahat pe bete !
chiar ai fi mai castigat .... deoarece cine a postat chiar vb serios si nu dadea ponturi pt unu sau altul
daca ajungi in apropierea sibiului ti-as recomanda sa incerci sub centralele de la scoreiu si avrig. in ambele cazuri poti urmarii atat avatul ,salaul cat si stiuca !
ma bucur pt tine si iti doresc mult rahat pe bete !
Hai vara !! hai!!!!!( poate la anu' )
sub baraje pe olt poti cauta avatul la vobler sau tuister , pe caldurile astea incepe sigur la vobler , orice baraj intre fagarash si sibiu e productiv
P.S. voblere de 7 cm , culoare dupa inspiratie, intre baraje poti campa(daca te prinde noaptea) pe langa dig si mai ai si copaci , langa baraje mai greu , din gara sau sate faci rost de apa sau beutura...mai is si izvoare pe ici pe colo . Le poti lua pe rand daca is pe traseu, apoi meri pe mures

P.S. voblere de 7 cm , culoare dupa inspiratie, intre baraje poti campa(daca te prinde noaptea) pe langa dig si mai ai si copaci , langa baraje mai greu , din gara sau sate faci rost de apa sau beutura...mai is si izvoare pe ici pe colo . Le poti lua pe rand daca is pe traseu, apoi meri pe mures

Always C&R
http://www.bscteam.ro
Muresul nu prea ti-l pot recomanda in aceasta perioada...de prohibitie(totusi!)
Pentru ca stiuca este relativ putina in zona Aiudului nu pot sa ma aventurez cu sfaturile
In ceea ce priveste avatul ,somnul,etc...,fara suparare, putin mai tarziu! Si spun asta chiar cu bune intentii deoarece surprizele pot fi deosebit de neplacute si ar fi pacat ca amintirile sa fie umbrite de anumite evenimente...
Vacanta placuta(chiar te invidiez!) si Fir Intins!

Poate nu ati aflat ca Jiul reanvie tot mai spectaculos ! Pe defileu se prind exemplare frumoase de clean dar si pastrav la voblere si rotative.
Grabitzi-va pana nu se inchide ! E vorba ca Defileul Jiului sa fie declarat "Park National" si pescuitul sa fie interzis ! Unii sustin ca chiar s-a inchis deja !
Nu pot spune nimic concret pana nu voi verifica !
Grabitzi-va pana nu se inchide ! E vorba ca Defileul Jiului sa fie declarat "Park National" si pescuitul sa fie interzis ! Unii sustin ca chiar s-a inchis deja !
Nu pot spune nimic concret pana nu voi verifica !
am inteles ca pe 26 ii da drumu, sunt singuru?zamfi scrie:Muresul nu prea ti-l pot recomanda in aceasta perioada...de prohibitie(totusi!)Pentru ca stiuca este relativ putina in zona Aiudului nu pot sa ma aventurez cu sfaturile
In ceea ce priveste avatul ,somnul,etc...,fara suparare, putin mai tarziu! Si spun asta chiar cu bune intentii deoarece surprizele pot fi deosebit de neplacute si ar fi pacat ca amintirile sa fie umbrite de anumite evenimente...

Always C&R
- vanatoruldepesti
- veteran
am inteles ca pe 26 ii da drumu, sunt singuru?

De unde?Cum?Cand?

Serios vorbind eu nu stiu nimic de asa ceva, sunt deosebit de curios, asa ca daca ai o baza legala spune-mi si mie ca sa-mi iau concediu!

Poate ca m-am exprimat gresit si atunci imi cer scuze!
Dar ti-am spus ca pe zona mea este totusi putina stiuca si de aceea... In ideea ca ai dreptul sa pescuiesti(legal), dar nu prea vei prinde stiuca! Probabil ca o sa prinzi avat, clean ,eventual somn dar , ti-am zis , la asa ceva nu pot sa te sfatuiesc ,ca locuri ,acum! Si spun asta pentru ca exista locuri pe zona Aiud de avat,etc...,dar foarte putine de stiuca!Sau probabil nu le stiu eu!De aceea nu-mi permit sa dau sfaturi...
Scuze inca odata!
Vacanta placuta!

Scuze inca odata!
Vacanta placuta!