din greseala si oboseala, AM STERS TOATE MESAJELE PRIVATEEEEEEEEEE! adrese, telefoane, raspunsuri...s-au dus de suflet!
CE MAI E DE FACUT ACUM?
are cineva vro idee? Thanx a lot!
Ce dreaq mai fac acum?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Ce dreaq mai fac acum?
Traieste-ti visele, nu-ti visa trairile! 

- kingofbeasts
- veteran
Re: Ce dreaq mai fac acum?
Nu mai poti sa "dai inapoi", clic cu clic?terrybill scrie:din greseala si oboseala, AM STERS TOATE MESAJELE PRIVATEEEEEEEEEE! adrese, telefoane, raspunsuri...s-au dus de suflet!
CE MAI E DE FACUT ACUM?
De fapt nu rezolvi mai nimic...

de facut acuma?? nimic, absolut nimic. (cu toate ca ar exista o mica probabilitate sa fie facut un back-up la site si forum si implicit sa iti puna la dispozitie acel back-up, dar ma indoiesc)terrybill scrie:din greseala si oboseala, AM STERS TOATE MESAJELE PRIVATEEEEEEEEEE! adrese, telefoane, raspunsuri...s-au dus de suflet!
CE MAI E DE FACUT ACUM?
idee??
o daaaaaa, dar probabil ca nu mai are rost acuma fiindca tine de tine si de modul tau de administrare a datelor (importante)
intodeuna faci back-up pe alt calculator sau alt server si mai faci un back-up la back-up pe o memorie externa sau disc
adiwolf:
"intodeuna faci back-up pe alt calculator sau alt server si mai faci un back-up la back-up pe o memorie externa sau disc"
De-aia e buna HARTIA SI PIXU", in ma-sa! In fine, am pierdut ceva adrese si cateva date imp, dar...toata lumea a fost rezolvata, asa ca... cu Dumnezeu inainte! Mersi de sfat dar cred ca e TOO LATE!
"intodeuna faci back-up pe alt calculator sau alt server si mai faci un back-up la back-up pe o memorie externa sau disc"

De-aia e buna HARTIA SI PIXU", in ma-sa! In fine, am pierdut ceva adrese si cateva date imp, dar...toata lumea a fost rezolvata, asa ca... cu Dumnezeu inainte! Mersi de sfat dar cred ca e TOO LATE!
Traieste-ti visele, nu-ti visa trairile! 

Mai Adi, nu am stiut ca esti atat de prevazator.adiwolf scrie:intodeuna faci back-up pe alt calculator sau alt server si mai faci un back-up la back-up pe o memorie externa sau disc
Dar un Back-up la disk-ul extern nu faci?

Nu sta degeaba, ca degeaba stai!