CE AM PRINS?? NU AM VAZUT ASA CEVA IN VIATA MEA !!
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Stai linistit Ovidiu ca nu se moare asa usor...
Nu este cazul sa te ingrijorezi.Cu atinsul...sunt de acord! Chiar, oare cine te-a pus sa atingi animalul?! Ca nu este foarte sexi...
PS:vezi ca mai sunt si salamandrele...ale de umbla prin padure cand este umezeala mare!Negru cu galben...Tot ca soparlele...Mai ne-sexi

PS:vezi ca mai sunt si salamandrele...ale de umbla prin padure cand este umezeala mare!Negru cu galben...Tot ca soparlele...Mai ne-sexi

Ovidiu, uite chiar acum am vorbit cu un doctor care se pricepe la toate, si mi-a spus ca mana aia cu care ai atins reptila o sa-ti creasca mai mare decat cealalta, si nu exista decat un singur remediu curativ....cu mana aia dai cate o bere la toti rapitorii care-ti sunt alaturi la greaua "incercare"...si-ti trece...iti ia durerea cu mana...
http://www.hi5.com/friend/profile/displ ... =123118039
Ms de incurajare sper sa ma fac bine repede mi-au pus mana in ghips deja
) vedeti ca e bun si hi5 la ceva am pus pozele :DD
Ms de incurajare sper sa ma fac bine repede mi-au pus mana in ghips deja

Sper sa nu se supere moderatorii , ca de azi este 1 Mai si ne permitem
Ca tot pe off topic suntem...
Dar Puiu BZ , doctorul ala a tau e meserias rau frate! Astia sunt doctorii care-mi plac! Deci Ovidiu...problema marecu reptila...eu sunt mai aproape de tine decat Puiu...Ma sacrific!Ca de aceea sunt prietenii, nu?!
Sper sincer ca apreciez efortul nostru de a te face sa uiti de situatia mai neplacuta pe care o ai...

Dar Puiu BZ , doctorul ala a tau e meserias rau frate! Astia sunt doctorii care-mi plac! Deci Ovidiu...problema marecu reptila...eu sunt mai aproape de tine decat Puiu...Ma sacrific!Ca de aceea sunt prietenii, nu?!
Sper sincer ca apreciez efortul nostru de a te face sa uiti de situatia mai neplacuta pe care o ai...