Cati pesti putem retine la munte?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Cati pesti putem retine la munte?
In legislatie (nu mai stiu in ce Ordin sau OUG) este mentionata limita de 10 buc. / zi. RNP da voie doar la 5 buc. / zi. Are dreptul RNP sa ignore legile si sa faca ce vrea? Mi se pare complet aiurea. Un punct de vedere al dlui. Ionascu ar fi binevenit.
-
- utilizator constant
Sunt niste discutii pe tema asta.
Daca ar permite doar 5, nu ar incalca legea, teoretic au dreptul sa impune restrictii suplimentare, la fel cum pe unele ape nu te asa sa pescuiesti deloc.
Si in ultimul rand, nu vad de ce te-ar deranja...
Eu as vrea sa permita doar 2-3
Daca ar permite doar 5, nu ar incalca legea, teoretic au dreptul sa impune restrictii suplimentare, la fel cum pe unele ape nu te asa sa pescuiesti deloc.
Si in ultimul rand, nu vad de ce te-ar deranja...
Eu as vrea sa permita doar 2-3

I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
-
- veteran
Colegu ,daca nu iti place ce face RNP-ul ,care incearca pentru prima data sa protejeze pestele din apele de munte da-i in judecata sau mai bine incepe o petitie online si vezi citi dintre pescarii de munte te vor sustine in demersul tau....kio scrie:Vezi ca subiectul e altul.

Cred ca ai avea raspunsul pe loc.
Fara "sacosa".

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
RNP sa protejeze cu mai multa indarjire pastravul toamna, in bataie, cand se braconeaza cumplit. Si in timpul sezonului, cand se da cu naturale la greu, cu sau fara permis si se retine tot ce se prinde. Si sa refaca amenajarile de pe apa, cascade, pinteni, etc., ca de 25 de ani asa au ramas, care au ramas. Nu pot decat sa va "felicit" ca tineti partea RNP, de parca nu ati sti de ce e in stare. Ce repede uitati!