Câteva întreb?ri despre clean
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- andreifishing
- utilizator constant

Câteva întreb?ri despre clean
Salut,
Vreau s? merg s? pescuiesc pu?in la clean în acest weekend pe Strei, dar nu ?tiu la ce s? încerc. Am citit pe internet cum c? el nu este prea atras de momelile artificiale în aceast? perioad? ?i c? mai bine a? merge cu ceva viermi sau carabe?i?
Pe unde merg eu pe Strei cred c? apa se încadreaz? în categoria apei de munte, deci nu cred c? am voi cu momeal? natural? pe acolo.
La n?luci a? încerca ni?te rotative mepps. A cam tot plouat zilele astea ?i apa este sigur mare ?i nu foarte limpede. Ce culoare a? putea încerca în aceste condi?ii? Argintie?
Mul?umesc!
Vreau s? merg s? pescuiesc pu?in la clean în acest weekend pe Strei, dar nu ?tiu la ce s? încerc. Am citit pe internet cum c? el nu este prea atras de momelile artificiale în aceast? perioad? ?i c? mai bine a? merge cu ceva viermi sau carabe?i?
Pe unde merg eu pe Strei cred c? apa se încadreaz? în categoria apei de munte, deci nu cred c? am voi cu momeal? natural? pe acolo.
La n?luci a? încerca ni?te rotative mepps. A cam tot plouat zilele astea ?i apa este sigur mare ?i nu foarte limpede. Ce culoare a? putea încerca în aceste condi?ii? Argintie?
Mul?umesc!
Re: Câteva întreb?ri despre clean
Da pe Strei nu este prohibitie ?
Pana pe 8 iunie e prohibitie la clean. Pana atunci mai poti sa te documentezi pe aici pe forum
- andreifishing
- utilizator constant

Ooops, nu ?tiam. M? duc la p?str?v atuncidanone scrie:Pana pe 8 iunie e prohibitie la clean. Pana atunci mai poti sa te documentezi pe aici pe forum
Mul?am c? m-ai sc?pat de o amend?.
Si cum il selectezi ? ...Sa intre doar pastrav ..... 
victime colateralebuzias scrie:Si cum il selectezi ? ...Sa intre doar pastrav .....
in Romania prohibitia nu este pentru toata lumea ...
Lumea vrea sa prinda si gata !!! Ce conteaza cand e prohibitia ...
. Daca curge raul e cel mai important ...
restul sunt detalii
.
- andreifishing
- utilizator constant

M? duc pe alt? ap? oricumbuzias scrie:Si cum il selectezi ? ...Sa intre doar pastrav .....
Nu pot s? merg s? pescuiesc la p?str?v pe o ap? în care îi prohibi?ie la clean, asta vrei s? zici?
Nu, pentru ca Legea lui Murphy nu-ti da voie.andreifishing scrie:M? duc pe alt? ap? oricumbuzias scrie:Si cum il selectezi ? ...Sa intre doar pastrav .....sau m? duc tot pe acolo, c? pân? la urm? ce conteaz? dac? prind ?i clean? Eu nu re?in cleanul niciodat?,(nu-mi place s?-l m?nânc), dar îmi place s?-l prind.
Nu pot s? merg s? pescuiesc la p?str?v pe o ap? în care îi prohibi?ie la clean, asta vrei s? zici?
Este legat de conduita morala ca atunci cand stii ca exista posibilitatea, ca sa prinzi pesti care sunt in perioada de prohibitie, sa renunti la a pescuii in acea zona.
Dar poti merge in zonele unde gasesti doar pastrav !
Desigur la cate controale se fac poti merge linistit sa pescuiesti oriunde, dar repet: constiinta ar trebuii sa opreasca un pescar care se respecta !
Dar poti merge in zonele unde gasesti doar pastrav !
Desigur la cate controale se fac poti merge linistit sa pescuiesti oriunde, dar repet: constiinta ar trebuii sa opreasca un pescar care se respecta !