E legat de pescuit. Sunt banii pe care-i platesc cei care adereaza la asociatia noastra. Dar nici o grija, nu e in Romania si nici nu e o obligatie.muffintop scrie:tudor a spus:
De la 20€ in sus... Si spre sus nu exista limita.
la ce te refereai exact? e legat de pescuit sa inteleg?
CATALOAGE PESCUIT
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
@tudor
pai stau linistit oricum, ca asociatiile pe la noi nu prea fac mare lucru. as da su o suta pe luna daca ar fi si la noi conditiile de la voi. sau din italia sau irlanda si tot asa.... asta e, poate copiii nostri sa aiba peste in apele tarii, ca noi e mai greu sa apucam zilele alea....
pai stau linistit oricum, ca asociatiile pe la noi nu prea fac mare lucru. as da su o suta pe luna daca ar fi si la noi conditiile de la voi. sau din italia sau irlanda si tot asa.... asta e, poate copiii nostri sa aiba peste in apele tarii, ca noi e mai greu sa apucam zilele alea....
get a job and xxx more -- www.ejobs.ro
Re: CATALOAGE PESCUIT
http://www.maver.net/index.htmonesti scrie:Fiind in mijlocul iernii, si pe unde dau eu, in perioada asta nu se poate "spinari decat la copca" as vrea sa stiu de unde-mi pot comanda niste cataloage de echipament gratuite...
In dreapta jos e link-ul catre catalogul Maver 2006, format -.pdf.
T
Tara noastra nu-i membra UE,si nu figureaza la adresele de acolo.
Nu merge de aicihul-hul scrie:si de la askari se pot comanda cataloage sau intra la
www.angelsport.de