Cat de mult / partida ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 03 Noi 2006, 17:39

- 2433 de stiuci intr-o ora ......1222 la patratzica , 677 la baboi ( acelasi ) iar restul la storm cu varnish pe el
- 12331 salai in juma de ora la locu numit Groapa cu c...., au dat toti simultan pe acelasi jig ...deci i-am prins pe toti odata si restul de 29 de minute mi-a luat sa-i scot pe rand din jigul nr 1 ...Ingropat si debarbetat
- am mai luat 415 cleni din 10 lanseuri ....aici a fost cam subtirel ca incepuse sa ninga de sarbatoarea Americii si se ascunsese cleanul in shtepi .....

Si la trofee :

- o stiuca de la bara din fata a masinii , pana tot acolo , da dand inconjoru autovehiculului : asta inseamna ....aaaaa....hmmmm....fix 17,35 m
- un salau de l-am dus acasa in cupa unui excavator .....pe asta nu l-am mai masurat si cantarit pt ca am uitat.....dupa care l-am ....baut
- un biban de l-am dus acasa legat de portbagajul de pe plafonul masinii ca in portbagaj nu mai incapea de atata belditza cu cioc ( am prins o gramada in ziua aceea la carie de scaun de epoca )

a, si pe drumu de intoarcere am calcat pe un somotei care iesise la pascut intr-un lan de porumb ......

vi se pare mult ?.....e, kkt ... astia-s doar marle , shtrampi , clenuti .....
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 03 Noi 2006, 18:01

si mie mi-au intrat 2 stiuci de cate 3kg/buc pe acelasi vobler simultan,pe cate o ancora...2-3 saci de cleni/ora,etc.
am scos odata o cizma si in ea ascuns salaul de 2.5 kg,cica statea pe pragul de la toc.
asta e topic de SF-uri? :lol:
am tot citit pana acum si m-am distrat de minune.
Michael va recomanda Regulamentul forumului

grama v
veteran
veteran

Mesaj de grama v » 03 Noi 2006, 19:24

daca te duci la pescuit in fiecare zi ,zic eu ca e normal sa il si gasesti sa manince cum trebuie .de misto sunt satul !

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 03 Noi 2006, 22:04

1. mi se pare o realizare mai mare sa zici ca ai prins nush cat pe un rau sau o apa interioara
2.mi se pare o realizare mai mare sa scoti o stuk de 5kg (de exemplu) dintre 1 mil de baboiari
3. e adevarat ca daca mergi in Delta ai ocazia sa prinzi mult peste, sau ca daca ai barca ai mai multe sanse. Asta comparativ cu iesiri normale pe rauri si balti suprapopulate in weekenduri....nu neg ca exista posibilitatea sa "o iei in barba" si pin delta si cu barca, dar raportu este infinit mai mic

Asa ca imi pare normala o departajare in acest topic fata de Delta

Io am avut cel mai bine 5 avati undeva intre 1.5 si 2.3kg si inca vro 5 rateuri in vro 6 ore de pescuit...rezonabil zic io :oops:

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 04 Noi 2006, 08:03

Ei si uite cum s-a dus pe rapa si topicul asta! A inceput omul intreband de partide medii, lasand loc totusi si pentru mentionarea recordurilor, si s-a ajuns numai la mentionarea recordurilor si la mistouri!

grama v
veteran
veteran

Mesaj de grama v » 04 Noi 2006, 08:20

ok ,mea culpa :lol: anul acesta am cautat mai mult salaul pe siret si barajele aferente si mai putin avatul desi cantitativ cred ca e invers,am avut partide bunicele in primavara si toamna in medie cu 4-5 salai,dar si multe drumuri in vara de pomana

johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 06 Feb 2007, 01:50

pana in momentul de fata:

- salau: 0
- stiuca: 2-5
- avat: 6-7
- clean: 0-1

THE-_CROW
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de THE-_CROW » 06 Feb 2007, 02:43

Media pe o zi ar fi....
....salau=o
....cleni =4-5
...avati =1-2
...stiuca=1-2
..dar cel mai frumos a fost la biban...23 de lanseuri..... 23 de bibani...frumosi si grasi toti....cu o rotativa aglia long de 2....asta dupa vreo 6 km de umblat... :lol: :lol: ...am zis ca mai dau de 5 ori....si am ajuns pana la 23....consecutivi....pe urma nimic.....cred ca si-au schimbat directia....adica spre mijlocul barajului..... :? :? :lol: :lol: :lol:...

...P.S...O medie buna/zi ...dar stiti cum se zice "nu in fiecare zi ...e ...."duminica".....".. :lol: :lol: :lol:

grama v
veteran
veteran

Mesaj de grama v » 06 Feb 2007, 18:06

am luat acum o saptamina cinci salai in trei ore cel mai mare de 4kg si am scapat 6 .am fost si a doua zi si nu am mai luat decit doi.totul e sa gasesti apa pe crestere :wink:

nelufish
junior
junior

Mesaj de nelufish » 25 Feb 2007, 12:19

cate luam acasa sau asa intr-o iesire ? :evil: :P

Scrie răspuns