cat de mare?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

exoscistul
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de exoscistul » 03 Apr 2007, 19:00

razvan m. Trimis: Mar 04 03, 2007 7:19 am Titlul subiectului:

--------------------------------------------------------------------------------

Chiar imi placeau pozele tale, pana n-am vazut sacul ala de rafie....
Eu unul sunt pescar amator,nu tin la emblema si nici nu-mi place sa arunc cu banii pe lucruri fara nici un rost.La ce ma refer:nu vad nici o diferenta intre un sac de competitie(din material special,cu orificii mici de patrundere a apei,fermoar si alte accesorii) si un sac banal de rafie;oricum sfarsitul e acelasi.Important e ca pestele nu are de suferit prea mult,nici nu se agata in el si are in permanenta apa oxigenata(in ambele cazuri).

Michael Trimis: Mar 04 03, 2007 9:11 am Titlul subiectului:

--------------------------------------------------------------------------------

din spatele batului pare ca s-ar vedea o oscilanta...ceva de genul ES sau ESe de la Berti.

Da,asa e! Primul(adik al mai mic) l-am luat la un twister de 5 cm cu coada "muscata" si un alb-negru clasic la culoare;al doilea si cel mai mare,a fost o inspiratie de moment in care am folosit o lingura de la ..... (tip salcie) cu care l-am pacalit din prima;iar ultimul l-am luat din mers la acelasi twister "relaxat".Sper ca apreciati sinceritatea,va salut!

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 03 Apr 2007, 20:31

lingura de la DAM

dan popa
senior
senior

Mesaj de dan popa » 03 Apr 2007, 20:46

Frumosi avatii :!: :!: :!:

Scrie răspuns