Cat de buni pescari suntem
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
La toate speciile cred ca am 2 spre 3 , asa cu indulgenta .
Dar ce bine ma simt asa . Mereu cand zic ca stiu ceva despre specia respectiva o iau de nu ma vad si imi dau seama ca nu stiu mai nimic . Imi place ca mereu este ceva de invatat , mereu te lovesti de situatii noi , de locuri noi , de abordari diferite . Si asta face ca spinningul sa fie diferit .
Pana la urma daca toti am avea de la 8 in sus am inchide forumul si ne-am apuca de compus manele .
Dar ce bine ma simt asa . Mereu cand zic ca stiu ceva despre specia respectiva o iau de nu ma vad si imi dau seama ca nu stiu mai nimic . Imi place ca mereu este ceva de invatat , mereu te lovesti de situatii noi , de locuri noi , de abordari diferite . Si asta face ca spinningul sa fie diferit .
Pana la urma daca toti am avea de la 8 in sus am inchide forumul si ne-am apuca de compus manele .
eu pana sa ma apuc de compus manele vreau sa ajung la 10 macar la cele 2 specii la care am 9blackmamba scrie:La toate speciile cred ca am 2 spre 3 , asa cu indulgenta .

- PescarNebun
- senior
blackmamba scrie:La toate speciile cred ca am 2 spre 3 , asa cu indulgenta .
Bine spus

Some people xxx for xxx, some people xxx for voracious prehistoric
dinosaurs, more commonly known as Muskellunge.
dinosaurs, more commonly known as Muskellunge.
- johnnybravo
- Moderator
Doamna profesora , asta o copiat de la mine , da o ajuns mai repede cu lucrarea la catedrajohnnybravo scrie:Stiuca 10
Salau 10
Avat 10
Clean 10
Biban 10
Somn 10

Ii bine ca ai un pic de respect fata de tine insuti , macar asa in gluma , decat falsa modestie in serios !
In rest , daca ajungi sa-ti dai singur note ........

- PescarNebun
- senior
-
- utilizator constant
cat de buni este destul de relativ
mi sa intamplat de multe ori sa o iau destul de dur de la balti pe care credeam ca 'il rup ; si nu am fost capabil sa provoc macar un atac in 10-12 ore de pescuit
am avut si imens de multe partide de vis
cind in 1-2 ore de pescuit am prins cat altii in 10-20 de partide
de aceea cred ca totusi ma incadrez la capitolul incepator
intamplarea a facut sa pescuiesc cu pescari catalogati ca f buni in concursuri chiar castigatori ar unor etape in avp pe aceleasi ape eu prinzand si ei nu, asta nu inseamna ca stiu sa pescuiesc deci totul este relativ si de asta este frumos pescuitul
mi sa intamplat de multe ori sa o iau destul de dur de la balti pe care credeam ca 'il rup ; si nu am fost capabil sa provoc macar un atac in 10-12 ore de pescuit

cind in 1-2 ore de pescuit am prins cat altii in 10-20 de partide

intamplarea a facut sa pescuiesc cu pescari catalogati ca f buni in concursuri chiar castigatori ar unor etape in avp pe aceleasi ape eu prinzand si ei nu, asta nu inseamna ca stiu sa pescuiesc deci totul este relativ si de asta este frumos pescuitul

-
- veteran