cat apucati sa cititi din ce se scrie pe forum ?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
cat apucati sa cititi din ce se scrie pe forum ?
s-au inmultit mult numarul de mesaje, haideti sa vedem de curiozitate cat mai apucati sa cititi din tot ce se scrie pe forum
foarte aproximativ, desigur ?
foarte aproximativ, desigur ?
Cum e cu telepatia aia??
SI SA NU CUMVA SA PUI INTREBAREA SUGERATA DE PAUL!
SI SA NU CUMVA SA PUI INTREBAREA SUGERATA DE PAUL!

Ultima oară modificat 20 Ian 2005, 08:32 de către bogdank, modificat 1 dată în total.
la inceput citeam tot, in timp am inceput sa selectez, am topicuri de care sunt agatzat de la primul pina la ultimul post, topicuri de care nu ma ating cu mausul, altele pe care le "redescopar", unele adevarate ma revolta, altele cu posturi de pro ma incinta...
ce citesc - citesc, ce nu, nu. adica ma situez undeva intre 0 si 100%
ce citesc - citesc, ce nu, nu. adica ma situez undeva intre 0 si 100%

Ce-i drept si eu cam la fel.... Sunt discutii pe care le citesc cam in diagonala, dar tot incerc sa le citesc si alte discutii din care nu inteleg mai nimic.piticu scrie:....am topicuri de care sunt agatzat de la primul pina la ultimul post, topicuri de care nu ma ating cu mausul, altele pe care le "redescopar", unele adevarate ma revolta, altele cu posturi de pro ma incinta...
Citesc in proportie de 70%
ce a enerveaza si nu mai citesc, cand se transforma postarile in chat pur si simplu
si daca mai imi merge si netu ca melcu dupa minute de asteptat sa deschid topicu respectiv , caci vad ca e mesj nou si necitit ......., deschid si vad trei maimutoi sau temiri ce replica tip chat (recunosc ca am facut si eu acelasi lucru cateodata ....scuze celor ce au patit-o ca si mine )
la un moment dat sugerasem cuiva de aici sa faca si ei discutii de genul asta in privat ...asta era motivul ...(stii tu cine )...numai ca in urma replicii primite am lasat-o asa si incerc sa selectez mesajele pe interese
excluzinad unele topicuri ce nu mai prezinta interes pt mine
daca ar fi existat si o sectiune chat , cred ca mesajele erau mai consistente si cu adevarat postari
se putea face si prin dc++ cum spunea cineva dar vad ca interesul pt topicul respectiv e zero ...ca atare Dan poti sa-l stergi ...bine ca nu m-am apucat sa il fac degeaba
voi ramane deci la stadiul de cititor in proportie de 70%
resocotit si modificat procentul
ce a enerveaza si nu mai citesc, cand se transforma postarile in chat pur si simplu
si daca mai imi merge si netu ca melcu dupa minute de asteptat sa deschid topicu respectiv , caci vad ca e mesj nou si necitit ......., deschid si vad trei maimutoi sau temiri ce replica tip chat (recunosc ca am facut si eu acelasi lucru cateodata ....scuze celor ce au patit-o ca si mine )
la un moment dat sugerasem cuiva de aici sa faca si ei discutii de genul asta in privat ...asta era motivul ...(stii tu cine )...numai ca in urma replicii primite am lasat-o asa si incerc sa selectez mesajele pe interese
excluzinad unele topicuri ce nu mai prezinta interes pt mine
daca ar fi existat si o sectiune chat , cred ca mesajele erau mai consistente si cu adevarat postari
se putea face si prin dc++ cum spunea cineva dar vad ca interesul pt topicul respectiv e zero ...ca atare Dan poti sa-l stergi ...bine ca nu m-am apucat sa il fac degeaba
voi ramane deci la stadiul de cititor in proportie de 70%
resocotit si modificat procentul