Carti noduri si monturi in format electronic MOCA!!!
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
adiko_im@yahoo.com va rog, as vrea si eu, dak se poate!
- johnnybravo
- Moderator
nu vreau sa fac pe desteptu lu peste dar era mai simplu daca initiatorul isi lasa o adresa de mail si toti care vroiau informatia ii dadeau un mail, era alegerea lui daca dadea reply la fiecare sau colecta adresele si trimitea un singur email, operatiune care o putea face o data la cateva zile (se se adune mai multe mailuri)
cand m-a interesat subiectul noduri m-am pus si am colectat tot ce-am gasit pe net la momentul respectiv iar rezultatul a fost un fisier .doc Word in care am pus toate nodurile respective, daca e cineva interesat de el sa dea mail cu subiectul "NODURI" la jonibravoo[coada_de_maimuta]yahoo[punct]com

cand m-a interesat subiectul noduri m-am pus si am colectat tot ce-am gasit pe net la momentul respectiv iar rezultatul a fost un fisier .doc Word in care am pus toate nodurile respective, daca e cineva interesat de el sa dea mail cu subiectul "NODURI" la jonibravoo[coada_de_maimuta]yahoo[punct]com

@ johnybravo
...cam tarziu ,baiatule.Dupa 11 pagini de postari,cred ca deja au toti userii aceste informatii.Daca chiar esti asa binevoitor,puteai sa faci gestul asta cu cateva zile in urma.
Colegialitatea intre useri "functioneaza la maxim" si cred ca nici unul dintre cei ce am transmis aceste mailuri nu am facut un efort prea mare.
...sau doar ai vrut sa arati ce "grozava" adresa de mail ai ?
...cam tarziu ,baiatule.Dupa 11 pagini de postari,cred ca deja au toti userii aceste informatii.Daca chiar esti asa binevoitor,puteai sa faci gestul asta cu cateva zile in urma.
Colegialitatea intre useri "functioneaza la maxim" si cred ca nici unul dintre cei ce am transmis aceste mailuri nu am facut un efort prea mare.
...sau doar ai vrut sa arati ce "grozava" adresa de mail ai ?

Salut,sebi/7 scrie:sipentru ca nu ai spus care o vrei, ti-am trimis si cartea de bucate a lui RAR![]()
Poti sa-mi dai si mie cartea de bucate te rog?
vali.vesa@epc.com.ro
Merci,