La multi nii si numai bine tutror pescarilor in 2006!
Se scrie, se vorbeste, se discuta, se barfeste, etc. enorm de mult pe acest forum, care cred eu, este cel mai uzitat din tara, dar urasc sa ma repet: prea putini inteleg despre ceea ce se discuta AICI SI FAC PE DEASUPRA SI NERVI SI DRACI ALTORA CARE VOR SA LE EXPLICE CEVA CU ADEVARAT! Oameni care chiar se pricep ca Jean Scurtu, Cristi Ene, nu sunt ascultati si pe deasupra mai sunt si facuti "necunoscatori", si va spun SINCER din propri experienta ca am pescuit de cateva ori cu Cristi Ene, si ATENTIE, poate unii cred ca fac reclama, aiurea, spun exact ceea ce am invatat si vazut cu ochii mei, Cristi este absolut DOXA in materie de pescuit atat spinning cat si fly-fishing. Un exemplu: vara lui 2005, pescuiam pe lac la Vidar la pastrav, nu prea mergea, Crsti "al meu" vrea sa dea pe Lotru la musca, in 2 ore peste 40 de pastravi pacaliti la musca in conditii dificile, vant, apa super-limpede, curent tare, populatie mica de pastravi in acel moment pe Lotru, pt. ca venise cu 1 saptamana inainte VIITURA. Parerea mea este ca aceste lucruri spun ceva, chiar foarte multe in legatura cu acest om, pe care niste neavizati au tupeul sa-l mai ia si la misto. Nu sunt avocatul lui, dar va rog respectuos atentie la ceea ce postati aici, si daca nu ma credeti rugati-l cand aveti ocazia sa faceti un pescuit impreuna la spinning sau la fly si veti ramane cam MUTI. D-l Jean Scurtu, vedeti pe anumite site-uri ce recorduri are, si asta nu se datoreaza faptului ca pescuieste in ape bogate in peste, in speta in State, ci pt. ca are mari cunostiinte in domeniu. Am pescuit si eu personal in Canada si va spun super-sincer ca putine barci au vazut peste in acea zi, barca noastra( de romani, eu+tata+cumnatul meu), luam bass, stiuca si walleye cu o frecventa inimaginabila, atuurile noastre fiind modul de recuperare al nalucilor in acea zi, de altfel dificila. Deci nu va mai bagati aiurea in discutii si nu desconsiderati pe cei care CHIAR SE PRICEP, ci mai degraba ascultati si invatati ca AVETI CE! Va rog sa nu mi-o luati in nume de rau ci luati-o daca puteti ca pe un sfat!
NUMAI BINE VA DORESC PE 2006 SI FIR INTINS!!!
Capacitati de INTELEGERE in Pescuit
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
Re: Capacitati de INTELEGERE in Pescuit
andrei-ovidiu scrie:
am pescuit de cateva ori cu Cristi Ene, si ATENTIE, poate unii cred ca fac reclama, aiurea, spun exact ceea ce am invatat si vazut cu ochii mei, Cristi este absolut DOXA in materie de pescuit atat spinning cat si fly-fishing.
Bai, tu chiar ii faci reclama!:lol:
andrei-ovidiu scrie: Am pescuit si eu personal in Canada si va spun super-sincer ca putine barci au vazut peste in acea zi, barca noastra( de romani, eu+tata+cumnatul meu), luam bass, stiuca si walleye cu o frecventa inimaginabila, atuurile noastre fiind modul de recuperare al nalucilor in acea zi, de altfel dificila.
Deci voi ati fost ZA BEST?!

xjkhuj
Bravo lor... mai n-am nimic cu ei nu zic ca-s nici buni si nici rai si fiecare crede si asculta pe cine vrea
si la multi ani si tie
..
Chestia e urmatoare au existat si exista elevi (ca tot omu e elev pana moare) buni la oral si in scris erau bata, buni la scris si la oral erau bata buni la ambele si prosti la ambele...
reputatia si viata virtuala ei si-o fac pe acest forum nu altii pentru altii
dc ma intelegi!!! asa cum zicea chiar Jean Scurtu pe undeva .... ca ce scrii cam aia esti
asta asa e n-am ce zice, ... mullteee litere miiciii si negreeee

Chestia e urmatoare au existat si exista elevi (ca tot omu e elev pana moare) buni la oral si in scris erau bata, buni la scris si la oral erau bata buni la ambele si prosti la ambele...
reputatia si viata virtuala ei si-o fac pe acest forum nu altii pentru altii

andrei-oviudiu,
Sunt convins ca cei doi sunt pescari f buni si nu era nevoie de exemplificari fapte reale de pe balta pentru asta
M-as bucura oricand sa am ocazia sa pescuiesc cu vreunul din ei ( cu dl Jean Scurtu e mai greu
)
Insa in pescuit toti avem de invatzat , fara exceptie , si cu cat avem ochii mai deschisi, urechile mai ciulite si orgoliile de ''mari pescari'' mai mici, cu atat progresam mai repede
Imi doresc sa am norocul sa pescuiesc si sa fiu inconjurat tot timpul de pescari mai buni ca mine .
Ce nu inteleg insa e de ce ''iesi tu la lotri in ulitza mare cu bata in mana ''...sa tragi de urechi forumistii acuzandu-i de lipsa capacitatii de intelegere a pescuitului......Chiar asa prosti parem toti din profil ? fie el si virtual?....
Forumul asta e facut pentru discutii , argumentari , opinii.....chiar si mistouri ca astea dau sarea si piperul ...........si nu e o sala de clasa in care unii stau si altii predau si apoi dam extemporale....
Mai imi vine acu in minte o alta exprimare stupida a unuia de pe forum pentru care pescarii se imparteau in ,,minti superluminate '' si probabil plebea imbecila .
Cei in cauza sunt pescari bun , f buni .....si nu au nevoie nici de reclama ( fiecare ii apreciaza sau nu ....si e liber sa o faca ) nici de ''propavaduitori''
In rest, numai de bine .
Sunt convins ca cei doi sunt pescari f buni si nu era nevoie de exemplificari fapte reale de pe balta pentru asta
M-as bucura oricand sa am ocazia sa pescuiesc cu vreunul din ei ( cu dl Jean Scurtu e mai greu

Insa in pescuit toti avem de invatzat , fara exceptie , si cu cat avem ochii mai deschisi, urechile mai ciulite si orgoliile de ''mari pescari'' mai mici, cu atat progresam mai repede
Imi doresc sa am norocul sa pescuiesc si sa fiu inconjurat tot timpul de pescari mai buni ca mine .
Ce nu inteleg insa e de ce ''iesi tu la lotri in ulitza mare cu bata in mana ''...sa tragi de urechi forumistii acuzandu-i de lipsa capacitatii de intelegere a pescuitului......Chiar asa prosti parem toti din profil ? fie el si virtual?....
Forumul asta e facut pentru discutii , argumentari , opinii.....chiar si mistouri ca astea dau sarea si piperul ...........si nu e o sala de clasa in care unii stau si altii predau si apoi dam extemporale....
Mai imi vine acu in minte o alta exprimare stupida a unuia de pe forum pentru care pescarii se imparteau in ,,minti superluminate '' si probabil plebea imbecila .
Cei in cauza sunt pescari bun , f buni .....si nu au nevoie nici de reclama ( fiecare ii apreciaza sau nu ....si e liber sa o faca ) nici de ''propavaduitori''
In rest, numai de bine .
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
Ader si eu.
Pe dl Jean am avut placerea sa il cunosc cand am fost intr-o mica incursiune cu Victor Tarus la Oradea, este un om serios si un bun pescar
De Ene nu pot sa spun nimic decat ca-i pun lumanari la biserica sa il tina cat de mult
. Pentru mine este o incantare sa ii urmaresc gramatica stralucitoare in interventiile sale, deh raca mea de ardelean caruia i s-a pus "pata" 
Pe dl Jean am avut placerea sa il cunosc cand am fost intr-o mica incursiune cu Victor Tarus la Oradea, este un om serios si un bun pescar
De Ene nu pot sa spun nimic decat ca-i pun lumanari la biserica sa il tina cat de mult