La multi nii si numai bine tutror pescarilor in 2006!
Se scrie, se vorbeste, se discuta, se barfeste, etc. enorm de mult pe acest forum, care cred eu, este cel mai uzitat din tara, dar urasc sa ma repet: prea putini inteleg despre ceea ce se discuta AICI SI FAC PE DEASUPRA SI NERVI SI DRACI ALTORA CARE VOR SA LE EXPLICE CEVA CU ADEVARAT! Oameni care chiar se pricep ca Jean Scurtu, Cristi Ene, nu sunt ascultati si pe deasupra mai sunt si facuti "necunoscatori", si va spun SINCER din propri experienta ca am pescuit de cateva ori cu Cristi Ene, si ATENTIE, poate unii cred ca fac reclama, aiurea, spun exact ceea ce am invatat si vazut cu ochii mei, Cristi este absolut DOXA in materie de pescuit atat spinning cat si fly-fishing. Un exemplu: vara lui 2005, pescuiam pe lac la Vidar la pastrav, nu prea mergea, Crsti "al meu" vrea sa dea pe Lotru la musca, in 2 ore peste 40 de pastravi pacaliti la musca in conditii dificile, vant, apa super-limpede, curent tare, populatie mica de pastravi in acel moment pe Lotru, pt. ca venise cu 1 saptamana inainte VIITURA. Parerea mea este ca aceste lucruri spun ceva, chiar foarte multe in legatura cu acest om, pe care niste neavizati au tupeul sa-l mai ia si la misto. Nu sunt avocatul lui, dar va rog respectuos atentie la ceea ce postati aici, si daca nu ma credeti rugati-l cand aveti ocazia sa faceti un pescuit impreuna la spinning sau la fly si veti ramane cam MUTI. D-l Jean Scurtu, vedeti pe anumite site-uri ce recorduri are, si asta nu se datoreaza faptului ca pescuieste in ape bogate in peste, in speta in State, ci pt. ca are mari cunostiinte in domeniu. Am pescuit si eu personal in Canada si va spun super-sincer ca putine barci au vazut peste in acea zi, barca noastra( de romani, eu+tata+cumnatul meu), luam bass, stiuca si walleye cu o frecventa inimaginabila, atuurile noastre fiind modul de recuperare al nalucilor in acea zi, de altfel dificila. Deci nu va mai bagati aiurea in discutii si nu desconsiderati pe cei care CHIAR SE PRICEP, ci mai degraba ascultati si invatati ca AVETI CE! Va rog sa nu mi-o luati in nume de rau ci luati-o daca puteti ca pe un sfat!
NUMAI BINE VA DORESC PE 2006 SI FIR INTINS!!!
Capacitati de INTELEGERE in Pescuit
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran