cand scapam de PG ? in 2011 optimist vorbind
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
cand scapam de PG ? in 2011 optimist vorbind
pentru ca probabil ca atunci vom intra in spatiul Schengen
http://www.tmctv.ro/articol_22763_1/guv ... _2011.html
http://www.tmctv.ro/articol_22763_1/guv ... _2011.html
Daca nu ne-or da aia ban din UE pana atunci...
Cred ca tot o sa trebuiasca, pentru ca jumate din granite raman si-or sa tot ramana... La ce-ti foloseste ca intram in spatiul Schengen privitor la Prut, la Chilia, la Marea Neagra?
Asa ca, de PG n-o sa scapi total...
Doar ca n-o sa-ti mai trebuiasca pe partea cu bulgarii si sarbii si pe Tisa. Atat. Oare cum o fi pe Dunare la unguri? O fi mai putin braconata?
Ai vazut ce multi oameni au citit topicurile despre Prut? Bai nene, bai, cred ca bat baietii Prutul mai ceva ca Dunarea... Or sa le tot trebuiasca PG-uri inca vreo cateva sute de ani... Nici un imperiu nu tine la nesfarsit... Istoria e ciclica, se repeta...

Cred ca tot o sa trebuiasca, pentru ca jumate din granite raman si-or sa tot ramana... La ce-ti foloseste ca intram in spatiul Schengen privitor la Prut, la Chilia, la Marea Neagra?
Asa ca, de PG n-o sa scapi total...
Doar ca n-o sa-ti mai trebuiasca pe partea cu bulgarii si sarbii si pe Tisa. Atat. Oare cum o fi pe Dunare la unguri? O fi mai putin braconata?
Ai vazut ce multi oameni au citit topicurile despre Prut? Bai nene, bai, cred ca bat baietii Prutul mai ceva ca Dunarea... Or sa le tot trebuiasca PG-uri inca vreo cateva sute de ani... Nici un imperiu nu tine la nesfarsit... Istoria e ciclica, se repeta...
Politia de frontiera face controale la cei care sunt in ordine si ii pazeste ca sa nu fie deranjati pe ceilaltigigi 2007 scrie:P.G e bine sa ramana !!!
E unul din putinele controale ce se mai fac pe apele din romania !
Nu vad nimic rau in asta ,pentru 5 lei / an de pescar ,oamenii aceia chiar isi fac treaba, fata de ceilalti ,care icaseaza mult mai mult si fac doar teorie !

Si pe langa asazisele controale mai fac si o multime de abuzuri ...
S'altare și bunăstare !
-
- veteran
cred ca ar fi mai simplu daca politistii de frontiera din teren ar controla doar permisul de pescuit si daca totul e la zi sa nu fie probleme. eu nu am platit nimic pentru pg pe 2007, dar am pierdut mult timp si am facut niste drumuri aiurea.
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid
-
- veteran
cred ca ar fi mai simplu daca politistii de frontiera din teren ar controla doar permisul de pescuit si daca totul e la zi sa nu fie probleme. eu nu am platit nimic pentru pg pe 2007, dar am pierdut mult timp si am facut niste drumuri aiurea.
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid