caius!

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori

BamseBST
veteran
veteran

caius!

Mesaj de BamseBST » 31 Ian 2006, 22:05

te rog mult trimite mail si zii daca mi-ai notat adresa!
si comanda... ce se intampla mai vine sau nu? :cry:

vanatoruldepesti
veteran
veteran

Mesaj de vanatoruldepesti » 31 Ian 2006, 22:12

Nu mai primesti nimik! :P

BamseBST
veteran
veteran

Mesaj de BamseBST » 02 Feb 2006, 00:05

hai salut!

nu stiu ce face omu asta nu mai da nici un semn :lol:

PODOSU DOREL
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de PODOSU DOREL » 02 Feb 2006, 01:19

rabdare si tutun :lol:

dorel

Jean Scurtu

Mesaj de Jean Scurtu » 02 Feb 2006, 06:32

Nu-mi vine sa cred ca voblerele YO-ZURI cerute de ADI vor ajunge mai repede in TIMISOARA (fiind trimise ieri din Houston vor ajunge in 3-5 zile lucratoare),decat daca le-ar fi luat de la Caius din Timisoara.

Nu fiti nerabdatori ,inceputurile sunt intotdeauna mai grele,dar daca preturile sunt fair se mai poate astepta un pic,poate are probleme cu computer-ul sau cine mai stie ce...

Jean Scurtu

BamseBST
veteran
veteran

Mesaj de BamseBST » 02 Feb 2006, 11:03

Jean Scurtu scrie:Nu-mi vine sa cred ca voblerele YO-ZURI cerute de ADI vor ajunge mai repede in TIMISOARA (fiind trimise ieri din Houston vor ajunge in 3-5 zile lucratoare),decat daca le-ar fi luat de la Caius din Timisoara.

Nu fiti nerabdatori ,inceputurile sunt intotdeauna mai grele,dar daca preturile sunt fair se mai poate astepta un pic,poate are probleme cu computer-ul sau cine mai stie ce...

Jean Scurtu

dumneavoatra puteti sa luati legatura cu caius?

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 02 Feb 2006, 11:46

@sprosalmorapala

intre nea` Jean si Caius nu este nici o legatura. Pt. ce sa ia legatura nea` Jean cu Caius?
Tu ai doua variante. Ori comanzi de la Caius, ori de la Bass Pro, Cabela`s, etc, prin nea` Jean.
Orice varianta ai alege, tot ai de asteptat, pt. ca nici nea` Jean nici Caius nu au voblere "pe stoc" ca sa le trimita imediat. Ambii trimit comenzile mai departe, spre furnizor(daca pot sa ma exprim asa).

Ideea este ca, in functie de comenzile primite, Caius a facut comanda la Yo-zuri, si acum asteapta sa-i vina dita-mai pachetul. El nu avea nimic pe stoc, sa zicem asa. Deci putina rabdare. Sunt convins ca vor veni cele comandate. Si la fel, cred ca dupa prima comanda, urmatoarele vor merge mai rapid.
Si iarasi nu vad de ce te impacientezi asa, ca doar nu ti-a luat banii inainte, si nici nu a fugit in Congo, crede-ma.
Greseala lui Caius este, dupa parerea mea, ca nu a precizat in cat timp se primeste comanda, sau cum decurg treburile. Dar sa nu judecam, ca nu cunoastem motivele.

Sper ca ai inteles cat de cat ideea.
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 02 Feb 2006, 13:31

Mai Sprosalmo , calmeaza-te , cumpara si tu doua rotative si nu te mai agita atita , mergi cu ele pe balta si nu te mai stresezi atita cu voblerele . Ai un pic de rabdare !

Fir Intins!!!

grama v
veteran
veteran

Mesaj de grama v » 02 Feb 2006, 15:25

dupa ce mi-a spus caius mie ,dureaza 4zile daca are comanda pe stoc sau 8 daca nu.mai adauga si zilele libere si vezi :lol:

BamseBST
veteran
veteran

Mesaj de BamseBST » 03 Feb 2006, 00:49

Am inteles ca dureaza mai mult comanda dar..problema mea care este defapf..eu cand mi-am facut user la yo-zuri...am uitat sa trec adresa adica am trecut-o dar nu integral..si de asta incerc sa dau de el..pt ca i-am trimis adresa si comanda pe mail ! de atunci nici un semn..
nu am zis nici da, nici ba...si nu vreau sa fac 2 usere ca poate vine comanda dubla :lol:
Sau ce ma sfatuiti? sa mai fac unul? :oops:

Scrie răspuns