Caiac pescuit?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator nou
Caiac pescuit?
Buna tuturor, m-am hotărât sa-mi achiziționez un caiac pentru pescuit, in general pentru pescuitul pe lacuri, baraje....
Pentru cei care pot da un feedback, susținut de experiența personală, credeți ca Escape 12 fishing de la hibiscus este ok?
Mulțumiri anticipate, Mircea
Pentru cei care pot da un feedback, susținut de experiența personală, credeți ca Escape 12 fishing de la hibiscus este ok?
Mulțumiri anticipate, Mircea
- johnnybravo
- Moderator
Re: Caiac pescuit?
Contactează autorul acestui subiect http://www.rapitori.ro/forum/barci-pneu ... t5723.html
E bun,dar ia-ti un site-in (adica inchis)daca mergi si pe vreme rece ,e mai bun unu inchis ca nu te stropesti asa mult. 

Dumnezeu a creat cerul si pamantul,restul e facut in China.
-
- utilizator nou
Mulțumesc, sunt la capitolul "studiu". In privința site-in am ceva îndoieli întrucât in cazul vreunei răsturnări cred ca este mai greu de ieșit din el si mai greu de urcat la loc. In plus am înțeles ca site-in este mai stabil, cum spunea importatorul pot pescui chiar si din picioare.
-
- utilizator nou
Rectific.....Site-on este mai stabil.....predictivul..ofMircica.17 scrie:Mulțumesc, sunt la capitolul "studiu". In privința site-in am ceva îndoieli întrucât in cazul vreunei răsturnări cred ca este mai greu de ieșit din el si mai greu de urcat la loc. In plus am înțeles ca site-in este mai stabil, cum spunea importatorul pot pescui chiar si din picioare.
Ca sa pescuiesti in picioare din caiac,sunt prea putine caiace,de obicei cam scumpe,site on top(cele deschise au avantaje,dar si dezavantaje,vara te cam prajesti la picioare,toamna te cam stropesti ) 

Dumnezeu a creat cerul si pamantul,restul e facut in China.
-
- utilizator nou
Ii pun umbrela pe post de velaDEM scrie:Ca sa pescuiesti in picioare din caiac,sunt prea putine caiace,de obicei cam scumpe,site on top(cele deschise au avantaje,dar si dezavantaje,vara te cam prajesti la picioare,toamna te cam stropesti )

ar trebui sa fie super, eu folosesc tot un sit-on-top de la Point 65 – Tequila Kayaks , de ridicat in picioare in el nu poate fi vorba, dar cu stropitul nu e o problema daca ai putin mai mult grija.
in scimb, daca vreodata te rastorni cu el, te urci mult mai usor inapoi decat intr-un sit-in ( am incercat de cateva ori vara la scaldat).
in scimb, daca vreodata te rastorni cu el, te urci mult mai usor inapoi decat intr-un sit-in ( am incercat de cateva ori vara la scaldat).
ca sa te stropesti mai putin vasla dubla sa fie cat mai lunga
daca pescuiesti la musca, ideal ar fi sa aiba si pedale